Haberler

Çocukların İlk Sinema Heyecanı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ortaokul öğrencileri ilk defa sinemaya gitmenin heyecanını yaşadı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ortaokul öğrencileri ilk defa sinemaya gitmenin heyecanını yaşadı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP kapsamında, daha önce hiç sinemaya gitmemiş ortaokul öğrencileri, okullarından alınıp şube binasına getirildi.

Şube binasında misafir edilen öğrenciler, burada emniyet çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra kendileri için seçilen filmi izlemek üzere polis ağabey ve ablaları tarafından sinemaya götürüldü.

Proje sorumlularından Komiser Yardımcısı Semiha Altınbilek, AA muhabirine, emniyet olarak çocukların mutluluğuna önem verdiklerini, böyle bir proje gerçekleştirmekten büyük keyif aldıklarını söyledi.

Proje kapsamında olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getiren Altınbilek, şunları kaydetti:

"Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak ÇOGEP kapsamında, 30 okuldan 1500 öğrencimizi sinemaya getirdik. Daha önce sinemaya gelme imkanı elde edememiş çocuklardan seçmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız polis ağabey ve ablalarıyla ilk defa sinemaya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Biz de olumlu geri dönüşlerden mutlu oluyoruz. Öğrencilerimizi okullarından servislerle alarak şubemize getiriyoruz. Burada polislik mesleği, genel güvenlik ve asayiş konularında bilgi veriyoruz. Daha sonra sinemaya getiriyoruz. Burada ikramlar eşliğinde yaşlarına uygun filmler izlettiriyoruz. Sinema sonrasında da tekrar okullarına bırakıyoruz."

Dadaloğlu Şehit Osman Aydın Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Ramazan Ödem de ilk kez sinemaya gelmenin heyecanını yaşadığını belirterek, "Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bizlere sunduğu sinema etkinliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha önce hiç sinemaya gelmemiştim. Mutluyum." dedi.

8. sınıf öğrencisi Süheyla Çeli ise "Bizlere okula gelerek kağıt verdiler. Sinemaya gideceğimizi söylediler. Biz de çok mutlu olduk. Polis ağabey ve ablalarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
title