Haberler

Çocuk Atölyeleri Devam Ediyor

İspanyolca bilen 4 ve 8 yaş arasındaki çocuklar için 'Zebra Camila'nın Dünyası' adlı bir atölye düzenliyor.

İstanbul Cervantes Enstitüsü 18 Şubat Cumartesi Günü anadili İspanyolca olan ya da iyi seviyede İspanyolca bilen 4 ve 8 yaş arasındaki çocuklar için 'Zebra Camila'nın Dünyası' adlı bir atölye düzenliyor. Saat 15.30 da başlayıp iki saat sürecek olan atölye çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini harekete geçirmeyi hedefliyor. Atölye Mapfre Sigorta'nın desteği ile düzenleniyor.

"Zebra Camila'nın Dünyası" çocukların hayal gücünü geliştirmeyi amaçlayan bir çocuk masalı. Atölye, çocuk edebiyatı ve sanat arasında bir işbirliği sunuyor. Zebra Camila'nın öyküsünü dinleyen küçükler, bu fantastik öykü süresince oluşan hislerini paylaşacak ve "fommy" adı verilen, şekil verilmesi kolay bir materyal ile kendi üç boyutlu Zebra Camila'larını yapabilecekler. Böylelikle Camila ile birlikte evlerine giderek, bu etkinlikten küçük bir anı da saklayabilecekler.

Etkinliği Ana Michelle Malagon yönetiyor. Malagon 1982 Venezuela doğumlu. Okul öncesi eğitim konusunda uzman; çocuklar, gençler ve yetişkinler için hamur modelli çalışmalar konusunda da derin bir tecrübe ve birikime sahip.

Tarih: 18 Şubat 2012, Cumartesi

Saat: 15.30 – 17.30

Yer: İstanbul Cervantes Enstitüsü

Ücret: 25 TL

Atölyeye katılım için: bibest1@cervantes.es

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cervantes İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title