Haberler

    Citroen'den Wrc'de Bir Başarı Daha

    WWW.CARMEDYA.COM – Citroën’in Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan takımı Citroën Total Abu Dhabi WRT, takvimin en zorlu rallilerinden biri olan Rally Mexico’yu podyumda bitirdi.

    WWW.CARMEDYA.COM – Citroën'in Dünya Ralli Şampiyonası'nda yarışan takımı Citroën Total Abu Dhabi WRT, takvimin en zorlu rallilerinden biri olan Rally Mexico'yu podyumda bitirdi. 09-11 Mart tarihleri arasında Meksika'da düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Rally Mexico'da Citroën'i podyuma taşıyan ekip ise Kris Meeke – Paul Nagle ikilisi oldu.

    Citroen'den WRC'de bir başarı daha

    2018 Dünya Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı olan Rally Mexico'da ekipler ve otomobiller deniz seviyesinden 2737 metre yüksekte yer alan toprak etaplarda yarıştı. Citroën Total Abu Dhabi WRT adına Citroën C3 WRC ile yarışan Kris Meeke – Paul Nagle ikilisi bu yarışı üçüncü sırada tamamladı.

    Rally Mexico ile etaplara geri dönen Sébastien Loeb ve Daniel Elena ikilisi ise Citroën Total Abu Dhabi WRT adına bu yarışı beşinci sırada tamamladı. Kariyerinde 9 kez WRC pilotlar şampiyonluğu bulunan Sébastien Loeb, WRC takviminin 4. yarışı olan Tour de Corse'da tekrar Citroën C3 WRC'nin koltuğuna oturacak.

    Rally Mexico'da ilk 8'e giren ekipler şöyle:

    Ogier / Ingrassia ( Ford Fiesta WRC) 3: 53: 58.0

    Sordo / Del Barrio (Hyundai i20 WRC) + 1: 13.6

    Meeke / Nagle (Citroën C3 WRC) + 1: 29.2

    Mikkelsen / Jaeger (Hyundai i20 WRC) + 1: 48.4

    Loeb / Elena (Citroën C3 WRC) + 2: 34.6

    Neuville / Gilsoul (Hyundai i20 WRC) + 9: 13.0

    Tidemand / Andersson (Skoda Fabia R5) + 10: 34.7

    Latvala / Anttila (Toyota Yaris WRC) + 15: 47.1

    Rally Mexico sonrası puan durumları ise şöyle:

    Sürücüler Şampiyonası

    Sébastien Ogier – 60 puan

    Thierry Neuville – 51 puan

    Andreas Mikkelsen – 34 puan

    Kris Meeke – 32 puan

    Jari-Matti Latvala – 30 puan

    Ott Tänak – 26 puan

    Esapekka Lappi – 23 puan

    Craig Breen – 20 puan

    Dani Sordo – 18 puan

    Sébastien Loeb – 10 puan

    Takımlar Şampiyonası

    Hyundai WRT – 84 puan

    M-Sport Ford WRT – 72 puan

    Citroën Total Abu Dhabi WRT – 71 puan

    Toyota Gazoo Racing – 67 puan

    The post Citroen'den WRC'de bir başarı daha appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Sebastien Ogier Citroen Ford Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title