Haberler

Cisse Sıkıntısı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 9 Şubat Cumartesi Günü Kayserispor ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürürken, Sakatlığı Bulunan Cisse'nin Kayseri'ye Götürülüp Götürülmeyeceği, Yapılacak Kontrollerin Ardından Belli Olacak.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 9 Şubat Cumartesi günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, sakatlığı bulunan Cisse'nin Kayseri'ye götürülüp götürülmeyeceği, yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Ön liberoda fazla futbolcusu bulunmayan Beşiktaş'ta, son maçta aldığı darbeye bağlı olarak sağ ayağında ağrıları bulunan ve bugünkü antrenmana katılmayan Fransız oyuncunun, Kayseri'de oynamama olasılığı, teknik heyeti düşündürüyor.

Bu pozisyondaki oyunculardan Koray Avcı'yı, Filip Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a veren siyah-beyazlı takımda, geçen sezon ön liberoda başarılı bir performans sergileyen Serdar Kurtuluş ise sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı antrenman yapıyor.

Bu arada, hastalığı nedeniyle birkaç gündür takımdan ayrı kalan Nobre'nin ise takımla birlikte Kayseri'ye götürüleceği açıklandı.

Kulüp doktorları, gribal enfeksiyon geçiren ve bu nedenle birkaç gündür antrenmanlara katılmayan Nobre'nin, Kayserispor deplasmanına götürüleceğini, sakatlığı bulunan Cisse'nin durumunun ise yapılacak kontrollerin ardından belli olacağını ifade ettiler.

KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde bugün gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı oyuncular, dar alanda pas ve taktik çalışmanın ardından çift kale maç yaptı.

Antrenmana, tedavileri süren Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Nobre ve Cisse'nin yanı sıra milli takım kamplarında bulunan oyuncular katılmadı.

Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek, öğleden sonra da Kayseri'ye gidecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title