Haberler

Çiğli'de Sanat Gecesi

Çiğli Belediyesi ile Hayferan Sanat Merkezi Tarafından Düzenlenen "Sanat Gecesi"nde Belediye Kursiyerlerinin Gösterileri Nefesleri Kesti. Elit Düğün Salonu'nda Düzenlenen Geceye Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, Eşi Ester Bulut, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Belediye Bürokratları ile Veliler Katıldı.

Çiğli Belediyesi ile Hayferan Sanat Merkezi tarafından düzenlenen "Sanat Gecesi"nde belediye kursiyerlerinin gösterileri nefesleri kesti. Elit düğün Salonu'nda düzenlenen geceye Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, eşi Ester Bulut, belediye ve il genel meclisi üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye bürokratları ile veliler katıldı. Birbirinden güzel gösterilerin sunulduğu gecede önce küçük ardından büyük balerinler sahne aldı. En çok alkışı Kuğu Gölü balesi topladı. Ardından türküler eşliğinde bağlama ve gitarlar çalındı, kemanlar dinleyenlere büyülü dakikalar yaşattı. Daha sonra başlayan Ankara, Üsküp ve Muğla yörelerinin halk oyunları gösterileri ise salonu coşturdu. Gecenin sürprizi ise miniklerin defilesi oldu. Miniklerin mini defilesi büyük ilgiyle ayakta izlendi. Gecede konuşma yapan Başkan Ensari Bulut, öncelik verdikleri en temel hizmetin eğitim ve kültür olduğunu belirterek, geleceğe yatırım yapmanın önemini vurguladı. Şu anda bin 500 öğrenciye ücretsiz kültür sanat eğitimi kursu verdiklerini kaydeden Başkan Bulut, "Eğitimli, kültürlü ve sportif bir nesil yetiştirmek bizim ana hedeflerimizden biri. Her şeyden kısabiliriz ancak eğitimden kısamayız. Biz de tüm şartlarımızı bu çaba için zorluyoruz" diye konuştu. Başkan Bulut konuşmasının ardından kursiyerlerin yetişmesinde büyük emeği olan Hayferan Sanat Merkezi Müdürü Aysel Özefe'ye bir plaket vererek teşekkür etti. Gece, veliler için hazırlanan müzik dinletisi ile sona erdi.

09.03.2008 12:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title