Haberler

CHP'ye DP'den Katılım

Güncelleme:

DSP'den istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP İzmir İl binasında düzenlenen bir törenle CHP'ye katıldı.

Demokrat Parti'den (DSP) istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP İzmir İl binasında düzenlenen bir törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in rozet taktığı eski DP, yeni CHP'li başkan Tayfur Çiçek, CHP'ye yabancı olmadığını, ailesinin de CHP'li olduğunu belirterek, "Ben CHP'li bir ailenin çocuğuyum. Amcam 14 yıl ilçe başkanlığı, babam da 6 ay ilçe başkanlığı yaptı. 1973 seçimlerinde amcam çok az bir oy farkla seçimi kaybetmişti. CHP bayrağını dikmek bana düştü" dedi.

CHP'nin 63 yıldır Tire'de seçim kazanamadığına dikkat çeken Çiçek, yerel seçimlerde büyük oy farkıyla Tire'de başarılı olacakları sözünü verdi.

BÜYÜK OY FARKI İLE KAZANACAĞIZ

Çiçek, "Hem de bunu büyük bir oy farklı ile yapacağız. CHP bayrağını dikeceğiz. Atatürk, Cumhuriyet değerlerine derinden bağlı bir insanım. Geçen dönem de dahil Türkiye'de ilk Atatürkçü Düşünce Derneği'ne ait yurdu biz kurduk. Sosyal projelerimiz ortada. Halk bize DP'den aday olduk seçti, Anavatan'dan seçti olduk yine seçti. Halkın bir bildiği var. Ben seçimlerde diğer adaylarla eşit koşullarda yarışmak istiyorum. Kimseye kırgın da değiliz" diye konuştu.

GÖRÜLMEMİŞ BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

Çiçek'in partilerine katılımından mutluluk duyduklarını belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de, "Bundan çok mutlu olduk. Bütün demokrasi güçleri, özgür ve demokrasi isteyen, adil yargı isteyen, özgür medya talep eden herkesi partimizde, CHP şemsiyesi altında buluşturuyoruz. Geçtiğimiz haftalarda AKP dahil çeşitli partilerden siyasetçiler bize katıldı. Türk demokrasi tarihinde önemli yer tutan DP'den arkadaşlarımız katılıyor. İzmir sadece solun değil demokrasi ve özgürlüğün, barışın kalesidir. Bu kaleyi büyütmek, güçlendirmek ve yüceltmek herkesi görevidir. Aday adaylarımızla birlikte, Tire örgütümüzle ilçenin tarihinde görülmemiş başarı elde edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

İl Başkanlığı'nda düzenlenen törene Çiçek ile birlikte istifa eden Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Küçükler ve Ömer Altın da katıldı. Tire Belediye Başkanı Çiçek'in katılması ile birlikte CHP'li ilçe belediye sayısı 29'a çıkmış oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Demokrat Parti İzmir Tire Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title