Haberler

CHP'li Seyhan'dan Narenciyeye Teşvik Sorusu

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, Doğrudan Gelir Desteği (Dgd) ve Narenciye Üreticilerine İhracatta Ton Başına Ödenen Teşvikle İlgili TBMM'ye Soru Önergesi Verdi.

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, Doğrudan Gelir Desteği (DGD) ve narenciye üreticilerine ihracatta ton başına ödenen teşvikle ilgili TBMM'ye soru önergesi verdi.

Milletvekili Tacidar Seyhan, dün TBMM'ye Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker tarafından açıklanması isteğiyle yazılı soru önergesi verdi. Seyhan'ın önergesinde yönelttiği sorular şöyle:

''2004- 2005- 2006 yılları için çiftçiye ödenmesi gereken doğrudan gelir desteğinin hangi yıllarına ait bölümü ödenmiştir? Ödenmeyen bölüm için bir planlama yapılmış mıdır? Planlama yapılmış ise bu ödemeler yapılan planlamaya göre hangi miktarlarda ve hangi tarihlerde yapılacaktır? 2006-2007 yılları için narenciye ihracatında çiftçilere ton başına yapılan ödeme miktarında bir artış düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız bu miktar ne kadardır?''

ADANA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title