Haberler

CHP Karabük Milletveli Adaylarına Coşkulu Karşılama

CHP Karabük Milletvekilli Adayları İsmail Yılmaz ve Ereli Özbozkurt, Kemaloyman Mevkiinde Partililer Tarafından, Coşkulu Bir Şekilde Karşılandı.

CHP Karabük Milletvekilli adayları İsmail Yılmaz ve Ereli Özbozkurt, Kemaloyman mevkiinde partililer tarafından, coşkulu bir şekilde karşılandı.

Yaklaşık 100 araçlık konvoy ile şehir turu atıldıktan sonra parti binasında yapılan basın toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Hasan Öztürk, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Öztürk, "CHP'ye gösterilen teveccühün sandıklara yansıyacağından hiç şüphemiz yok. Karabük demir çelik işletmelerinin kurulmasıyla Karabük kurulmuş ve bu Cumhuriyet kentinin kurulmasına CHP öncülük etmiştir. İktidara geldiğimizde herkes emin olsun ki, bu ülkenin ve Karabük'ün sorunları süratle çözülecektir" dedi.

Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz da, "Öncelik verdiğimiz mücadelenin temelinde Karabük yatmaktadır. Emeklinin her gün çaresizleşen durumu yatmaktadır. Ben yıllardır Karabük'te yaşıyorum. Yani Karabük'ün tüm meselelerini yakından tanıyorum. Karabük'ün en alttaki ve en üstteki insanıyla da beraberim. Bu mücadelenin içinde yer almamın nedeni sizlersiniz" şeklinde konuştu.

CHP'nin temel değerlerinin emek, ekmek, iş, ülke, devlet ve Cumhuriyet olduğunu belirten Yılmaz, "Bu ilkelerin hiç birisinden ödün vermeden mücadele edeceğiz. Sizlerle birlikte olacağız. Her gün yaşadığınız sıkıntıları ve dertleri biliyoruz. Her evimizde işsiz bir genç, işsiz bir kız var. Memurun, emeklinin durumu ortada. Artık Karabük, Türkiye ölçeğine baktığımızda vere vere bitti. Bu mücadelede Karabük'ün önündeki taşı kaldırmak için buradayız. Karabük'ün önündeki taşı kaldırmak için mücadele vereceğiz" dedi.

Geçmişte kendisinin nasıl biliniyorsa yarın da öyle olacağını ifade eden Yılmaz, "Eğer değişirsem Allah bana bu görevi nasip etmesin. Siyaset hiçbir zaman kişisel şekilde ele alınmamalıdır. Siyaset kişisel şekilde ele alındığında kişisel beklentiler yer alacaktır. CHP'nin temel ilkelerinden birisi de dokunulmazlıkların kayıtsız şartsız kaldırılmasıdır. Yani parti anlayışımız bu olacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu durum CHP iktidarına ihtiyacın olduğunu göstermektedir. Biz Karabük'te bir Milletvekili için mücadele etmiyoruz, en az iki milletvekili çıkaracağız" diye konuştu.

Milletvekili adayı Ereli Özbozkurt ise, "Bu çatı altında bu atmosferi özlemişiz. Bugün gördüğüm tablo beni çok mutlu etmiştir. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. CHP Türkiye'yi kuran bir partidir. Ülkenin her taşında CHP'nin emeği vardır. Ben buradan Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere, İsmet İnönü ve onların silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Onların kurduğu Cumhuriyetin kıymetini bilip, bu bilinçle çalışmamız gerekiyor. Ben Karabük'lüyüm. 40 yıldır bu şehirde çocuklarımla birlikte yaşadım ve bu şehir için mücadele ettim. Karabük CHP'den 3 milletvekili çıkaracak kapasitededir. Önümüzdeki seçimlerde emek için, ekmek için, devlet için, millet için ve Cumhuriyet için oy kullanmalıyız" dedi.

(HK-AK)

07.06.2007 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title