Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ebso'nun Yemeğine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odasının (ebso) Akşam Yemeğine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odasının (EBSO) akşam yemeğine katıldı.

EBSO Sanayiciler Kulübü'nde verilen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Oyan, Umut Oran, Alaaddin Yüksel, Gürsel Tekin, CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, İzmir Milletvekilleri Ahmet Ersin, Selçuk Ayhan, Canan Arıtman, Güldal Mumcu, Mehmet Ali Susam, Bülent Baratalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Rifat Nalbantoğlu, EBSO Meclis Başkanı Mehmet Tiryaki, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Başkan Vekilleri İbrahim Gökçüoğlu, Erdoğan Çiçekçi, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci de katıldı.

Basına kapalı yemekten önce foto muhabirleri ve kameramanların kısa bir süre görüntü almalarına izin verildi.

Kılıçdaroğlu, yemekten sonra EBSO binasının girişinde yer alan ve Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan balmumu Atatürk heykeli önünde Mehmet Tiryaki ve Ender Yorgancılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu daha sonra konaklayacağı Swiss Efes Oteli'ne gitti.

Kemal Kılıçdaroğlu, yarın EBSO tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenecek toplantıda sanayicilerle bir araya gelecek.

(MED-BEL-NUR) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title