Haberler

Ceylanpınar Belediye Başkanı Atilla'ya Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

Matbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Matbatasını aldıktan sonra öğleden sonra belediye binasına gelen Menderes Atilla, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Atilla, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök ve beraberindekiler ile belediye binasına giriş yaptığı sırada partililer tarafından deve kesildi. Belediye binasına çıkarak balkondan kalabalığa seslenen Milletvekili Gök, "Gönülleri yıkmaya değil, gönülleri kazanmaya geldik. Bir tarih kapandı, yeni bir tarih sayfası açıldı. Ceylanpınar'da bulunduğumuz müddetçe; sevginin, kardeşliğin, barışın, dillerin, dinlerin tek vücut halinde ayırım yapmaksızın hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Belediye Başkanlığı'na seçilen Menderes Atilla ise, "2009 seçimlerinde seçimi kaybettim, fakat üzülmedim. Çünkü 'Rabbim hayırlısını versin' dedim. Allah ol demişse oluyor. Sürekli seçmenimi sağduyuya davet ettim. Eğer sağduyulu olmayı tercih etmeseydim, felaketlere neden olurduk" diye konuştu. BDP'lilerin seçimi kaybetmelerinin ardından ilçe çıkan olaylarla ilgili de konuşan Atilla, şunları kaydetti: "Partilerinin adı Barış ve Demokrasi Partisi, ama kendi menfaatlerine ters düşen bir şey olursa, doksan derece dönebiliyorlar. Oysa ki; ben onlardan hayırlı olsun demelerin beklerdim. Rantları kesilenler yaşları küçük çocukları örgütleyip ortalığı savaş alanına çevirdiler. Onlara Allah'a havale diyorum." Konuşmaların ardından Atilla, başkanlık koltuğuna oturdu. Öte yandan BDP'nin seçimi kaybetmesinin ardından ilçede çıkan olayların ardından alınan güvenlik önlemleri ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (6)

haliliyebaran_21@hotmail.com:

islam dünyasında ne zaman TEKBİR ALLAH U EKBER denilirse illaki başka müslümanların kelelerini kesiyorlar... şimdiden başın sağolsun ceylanpınar acaba kaç tane insanın kafası gidecek??????????????

9
6
yanıtYanıtla
ceylampınarbaran_21@hotmail.com:

bunlar tekbir dediklerine göre ceylanpınarda kaçkişinin kellesi gidecek acaba??????????? her tekbirden sonra enaz 100 tane kelle gidecek

9
4
yanıtYanıtla
ceylanpinarliserseri63@hotmail.com:

Yorumlara bakıyorumda şükür ediyorum akp nin kazanmasına çünkü bu yorumu yazan arkadaşlar sizin desteklediginiz pkk ve pyd çok temiz sütten çıkmış ak kaşık bunlara laf atıyorsunuz utanın be yazıklar olsun size

3
9
yanıtYanıtla
hamitmasum_asik_47@mynet.com:

bu sesler hiç yabancısı olmadığımız sesler suriyede canice kesilen başlardan sonra yükselen sesler ve akp ye oy veren kürtler umarın ilk giden sizden olur kelleler ...

7
5
yanıtYanıtla
azadbaran_21@hotmail.com:

el nusra, İŞİD, nezaman ceylanpınara girip insanların kafasını kesecek onu bekliyoruz..... sayın menderes atila ne zaman gelecekler bunlar?

7
4
yanıtYanıtla
KIZILTEPELİahmet47@hotmail.com:

BUNLARIN ÇOĞU SURİYEDEN GELEN EL NUSRA TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELERİ OLDUĞUNDAN EMİNİM. ÇÜNKÜ AKP CEYLANPINARDAN ANCAK 1000 OY ALABİLDİ.

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title