Haberler

Beyoğlu'nda Ceset Merakı! Cep Telefonuyla Fotoğraf Çeken Vatandaş Trafiği Kilitledi

Güncelleme:

Beyoğlu'nda ağaca iple asılı halde bir kişinin cesedi bulundu. Araçlarını durdurup izleyen ve cep telefonuyla fotoğraf çeken vatandaşlar trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

İstanbul Beyoğlu'nda bir kişi iple ağaca asılı olarak bulundu. Ağaca asılı cesedi cep telefonuyla görüntülemeye çalışan vatandaşlar pes dedirtti.

BİR KİŞİNİN AĞACA ASILI HALDE CESEDİ BULUNDU

Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki ağaçlık alanda sabah saatlerinde bir kişinin ağaca iple asılı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede ağaca asılı olan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

MERAKLI VATANDAŞLAR PES DEDİRTTİ

Öte yandan yoldan geçen vatandaşların bazıları olayı cep telefonlarıyla görüntülerken bazıları ise uzun süre ağaca asılı olan kişiyi meraklı bakışlarla izledi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTURDU

Yoldan geçen sürücüler ise olayı görebilmek için yavaşlaması trafik yoğunluğu oluşturdu.

SABAH İŞE GİDEN VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Ağaca asılı kişiyi fark ederek polis ihbarda bulunan park görevlisi Mustafa Sarı, "Sabah işe geldiğimde ağaca asılmış bir kişi olduğunu fark ettim. Sonra nabzına baktım, ölmüştü. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdim" dedi.

Üzerinden kimlik çıkmadığı belirtilen ceset, Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

akp mahvettin ülkeyi:

Artık çek git.

10
7
yanıtYanıtla
elif:

kurban olun akp ye

yanıt3
yanıt5
vatan:

siz burdan konuşun anca yine olan millete oluyo yok akepe yok hedepe yok cehepe mahvettiler ülkeyi hangisi iyi hangisiiii??? hepsi aynı bunların. . .

yanıt1
yanıt1
hhhh:

Gerçekten insanlığımızı kaybettik . . Bir kişi orada canına kıymış, durmuş fotoğraf çekiyorlar. anlamadım napıcaksın tanımadığın bir kişinin cesedinin fotoğrafını ?! Komik mi, havalı mı nee?

11
1
yanıtYanıtla
cankuş:

CAHİL CAHİL VE YOBAZ BİR MİLLET OLDUK ÇIKTIK. ÖLMÜŞ INSANIN FOTOĞRAFINI ÇEKİNCE ELİNE NE GEÇECEK ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. AVRUPA GİDER UZAYA BİZ GİDER YAYAAAAA

11
0
yanıtYanıtla
bey:

ne bicim insanlar, bu ülkede artik gercek müslüman falan yok :(

6
2
yanıtYanıtla
ali d.:

yazık çok yazık millet duygularını yitirmiş insanlar sanki sıradan bir olaymış gibi cep telefonlarına sarılmış çekiyorda çekiyor herhalde arada bir seyredip hasret giderecek allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin kimbilir ne derdi vardı anaya babaya sevdiklerine rabbim sabır versin

7
0
yanıtYanıtla
HASAAN:

MEMLEKETİ 16 YILDIR VİCDANSIZLAŞTIRAN MAKARNAYA KÖMÜRE PEŞKEŞ ÇEKENLERE SORUN UÇAN KUŞA BORCU VAR MİLLETİN

4
2
yanıtYanıtla
elifff:

algıcı çalgıcı hassaan seçime oymu devşiriyon

yanıt0
yanıt2
Zafer:

Parkta ölü keyfi diye heştek yapmıştır bide bu vicdansizlar

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title