Haberler

Annesiyle Birlikte Yolun Karşısına Geçerken Otomobil Çarpan 6 Yaşındaki Çocuğun, Beyin Ölümü Gerçekleşti

Güncelleme:

Antalya'da annesi ve ablasıyla birlikte yaya geçidinden geçtiği sırada otomobilin çarptığı 6 yaşındaki çocuğun beyin ölümü gerçekleşti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçtiği annesi ve ablasıyla birlikte otomobilin çarptığı 6 yaşındaki Ceren Aksoy'un beyin ölümü gerçekleşti.

ANNE VE İKİ KIZINA OTOMOBİL ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki yaya geçidinde bulunan anne Nurgül Aksoy (38) ile çocukları Şehrinaz (9) ve Ceren Aksoy'a (6) dün saat 13.30 sıralarında Mehmet K.'nin kullandığı otomobil çarptı. Kazada anne ve 2 kızı yaralandı. Durumu iyi olan Şehrinaz Aksoy Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anne Nurgül Aksoy ile diğer kızı Ceren Aksoy ise Manavgat'ta özel bir hastaneye kaldırıldı.

ANASINIFI ÖĞRENCİNİ KÜÇÜK KIZIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

İlk müdahalenin ardından durumu ağır olan Ceren Aksoy ise Antalya'da özel bir hastaneye sevk edildi. Küçük Hasan İlkokulu Anasınıfı öğrencisi olan Ceren Aksoy'un hastanedeki tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Öte yandan, kazaya karışan sürücü Mehmet K. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyin Ölümü Manavgat Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (16)

gül:

Ah yavrum Allah rahmet etsin. Allah ailene sabırlar versin. yaya geçidinden geçen yayalara yol vermeyip gaza basan, yol verene de bağırıp çağıran sürücüler bu çocuğun yerine kendi çocuğunuzu koyun . . .

9
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

HIZ LİMİTİ BİLMEYEN YAYA GEÇİDİNDE DURMASINI BİLMEYEN YAYA GEÇİDİ OLAN YERE HIZ LİMİTİNİN İKİ KATI SÜRATLE GELEN KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPANLARIN EHLİYETİNE EL KONSUN BÖYLE BİR DURUMDA KAZA DEĞİL CİNAYETLE YARGILANSIN. BAŞKA ÇÖZÜMÜ YOK BU SERFSİZLER BİLİNÇLİ ARAÇ KULANMAZ O BEYİN ZEKA KAPASİTE YOK BU ŞERFSIZLERDE.

8
0
yanıtYanıtla
Ayşegül:

kiyamam ben sana yavrum benim.allahim sen sabirlar ver cok yazik cokk üzüldüm

8
0
yanıtYanıtla
Ibrahim metin:

Allah ailesine sabirlar versin

6
0
yanıtYanıtla
ece:

çok üzüldüm annesi kurtulur inşallah

4
0
yanıtYanıtla
Ibrahim metin:

Allah aileye versin malesef ilkemizde insana saygi yok keske araba kullamirken kendi ailesi olsbilir dusucssiyle hareket edilse

3
0
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

BU GÜNAHSIZLAR YAYA ÇİZGİSİNDEN GEÇERKEN GÖRMEDİM DİYEN ŞEREFSİZ ALLAH BELANI VERSİN BU YAVRUCAKLARIN SUÇU NEYDİ SEN GÖZLÜK TAKTIĞIN HALDE GÖRMEDİM DİYORSUN İNŞALLAH ADALET BU YAPTIĞIN VAHŞETİ GÖRÜP SANA GEREKEN CEZAYI VERECEKTİR TUUUUHHHHHH SANAAAA

2
0
yanıtYanıtla
Gündem-Bugün:

Cehalete, beyinsizliğe verilen bir kurban daha. Ne kadar basit değil mi? Ateş düştüğü yeri yaktı yine.

2
0
yanıtYanıtla
Gündem-Bugün:

Yaya geçidinden geçenlere yol veren sürücülere kızacak kadar beyinsiz olan YONTULMAMIŞ ODUN sürüsü! Hepinize YUH olsun! Allah belanızı versin. İçinde zerre kadar adalet ve vicdan kırıntısı olan bir kimse dahi bu olay karşısında isyan ader. Sakın kaza, kader demeyin. Bu tam anlamıyla DOĞRUDAN CİNAYETTİR!

2
0
yanıtYanıtla
Keşke:

Organ bağışı yapsalar keşke. Kendi adıma konuşuyorum ben yaptım. 4 insan hayat bulur..

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title