Haberler

Celal Can Algül kimdir? Derya Şensoy'un sevgilisi Celal Can Algül kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Derya Şensoy-Celal Can Algül çifti, önceki gün Cihangir'de el ele yürüyüş yaparken görüntülenmişlerdi. Derya Şensoy'un sevgilisi Celal Can Algül kimdir? sorusu gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Aşkları aileleri tarafından onaylanan ve ilişkilerinin evlilik yolunda gittiği öğrenilen ikilinin bir hayli neşeli olduğu görüldü. Derya Şensoy'un sevgilisi Celal Can Algül kaç yaşında, nereli?

Celal Can Algül kimdir? Derya Şensoy'un sevgilisi Celal Can Algül kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı magazin gündeminin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Celal Can Algül, özel hayatı ile gündemde yer almaya devam ediyor. Derya Şensoy ile görüntülenen Celal Can Algül, biyografisi ile merak ediliyor.

CELAL CAN ALGÜL KİMDİR?

Celal Can Algül, 1994 yılında Tekirdağ Şarköy'de dünyaya geldi. Lisans eğitimini gönülden bağlı olduğu Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde tamamlayan Algül, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde ikinci lisansını eğitimine devam ediyor. Oyuncu çevresi ve yakışıklı oyuncu Ümit Kantarcılar ile yakın dostluğu ile tanınan Celal Can Algül aynı zamanda bir Twitter fenomeni ve 700.000 yakın takipçisi bulunuyor.

Celal Can Algül kimdir? Derya Şensoy'un sevgilisi Celal Can Algül kaç yaşında, nereli?

Algül, iş hayatında çeşitli ajans deneyimlerinin ardından Reaction Company isimli kendi dijital reklam ajansını kurarak kariyerine farklı bir boyut kattı. Dijital Haber sitesinin de sahibi olan Algül, kozmetik, yapımcılık gibi pek çok farklı sektörde de birçok şirketin kuruculuğunu üstleniyor ve sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Celal Can Algül Derya Şensoy Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title