Haberler

Çatom'da Anaokulu Öğrencilerinden Anneler Günü Etkinliği

Kilis'te, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (Çatom) Anaokulu Öğrencileri Tarafından Yıl Sonu Etkinliği ve Anneler Günü Programı Düzenlendi.

Kilis'te, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) Anaokulu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği ve anneler günü programı düzenlendi.

ÇATOM bahçesinde düzenlenen Anaokulu yıl sonu etkinlikleri ve anneler günü programına çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan ÇATOM Müdiresi Nimet Taş, ÇATOM bünyesinde faaliyet gösteren Anaokulu'nda okuyan öğrencilerin kursa gelen kursiyerler ile ÇATOM hocalarının çocukları olduğunu belirterek, "Bilindiği üzere ÇATOM GAP idaresi bünyesinde kadınlara ve genç kızlarımıza yönelik faaliyet göstermektedir. Burada genç kızlarımız ve ev kadınlarımıza kuaförlük nakış, ve el sanatları kursları veriyoruz. Son iki yıldır ÇATOM bünyesinde açtığımız Anaokulu ile kursa gelen kursiyerlerimizin 3-6 yaş çocuklarını ana okulumuzda eğiterek evde yalnız kalmamalarını sağlıyoruz. Açmış olduğumuz Anaokulu kursu sayesinde kursiyer sayımızda bir hayli artış gözlendi. Çünkü anneler kurs görürken, çocukları da okulda oluyor. Bu nedenle çocuk bir ihtiyacı olduğunda veya annesini görmek istediğinde isteği yerine geliyor. Annelerde kurslara çocuklarının da okula gelmesi nedeniyle kursiyer sıkıntısı yaşanmıyor" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra çocukların birbirinden ilginç gösterileri ayakta alkışlandı. Misafirlere etkinlik sonrası bir kokteyl verildi.

(MAD-OÇ-Y) 14.05.2008 17:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title