Haberler

Çatalçam Açılışı Bekliyor

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'ni ekim ayı içinde açmayı planladıklarını söyledi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'ni ekim ayı içinde açmayı planladıklarını söyledi.

Bir süre önce gelişen ve değişen Atakum'a yakışır bir ilçe belediye binasını hizmete açtıklarını, sıranın Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'ne geldiğini belirten Başkan Metin Burma, "Bölgelerin ihtiyaçlarına yönelik ve halkın isteklerini de göz önüne alarak ürettiğimiz projelerin en önemlilerinden birisi de Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri olacaktır. İki kat olan tesisimiz de hem bölge halkının dillere destan düğünleri yapılacak hem de halkın kapalı pazaryeri ihtiyacı karşılanacaktır. Projemizi bitirdik, şimdi ufak tefek eksiklikleri gideriyoruz. Bölgeye ciddi anlamda sosyal hareketlilik getireceğine inandığımız binamızı, bu ayın ortalarında Atakumluların hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi.

Çatalçam Çok Amaçlı Tesisleri'nin, içinde barındırdığı yaklaşık 1,5 dönümlük zemin katın, ihtiyaca göre düzenleneceğini de sözlerine ekleyen Başkan Burma, "Burası belki bölgeye iş istihdamı sağlayacak tekstil atölyesi, belki küçük sanayiye yönelik dükkanlar, belki de daha değişik tarzda bir şey olabilir. Burayı bölge halkının istekleri doğrultusunda şekillendireceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title