Haberler

Çatalca Belediyesi'nden Karacaköy'de İftar

Çatalca Belediyesi tarafından önceki akşam Karacaköy Mahallesinde vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Çatalca Belediyesi Karacaköy Hizmet Biriminin önündeki sokakta düzenlenen iftar yemeğine Karacaköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayının son günlerini yaşarken, Çatalca Belediyesi tarafından Çatalca merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Karacaköy Mahallesinde iftar yemeği düzenlendi. Katılımın oldukça yoğun olduğu iftar yemeği öncesinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Karacaköy'de büyük bir kalabalık hep beraber iftar sofralarına oturdu ve akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı. Daha sonra Karacaköy Cami imamı tarafından dua edildi. İftar yemeği sonrası Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara konuşmasında, birliğin ve beraberliğin Ramazan ayında daha da arttığına dikkat çekerek " Çatalcamızın İzzettin ve Karacaköy Mahalleleri, Ramazan aylarında çok güzel bir olaya imza atıyorlar. Buralarda varlıklı, maddi imkanı olan kişiler Çatalca Belediyesi'ne bağış yaparak, yoksullar için iftar yemeği düzenleniyor. Buralarda iftar yemeği bir kazanda pişip, hep beraber yeniyor" dedi. Bu sene Karacaköy Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği için Çatalca Belediyesi'nin çok sıkı hazırlandığını da belirten Başkan Cem Kara, "Geçtiğimiz sene de Karacaköy Mahallemizde yine bir iftar yemeği vermiştik. Çok büyük bir katılım vardı ve Çatalca Belediyesi olarak bazı eksikliklerimiz olmuştu. Bugün ise daha iyi hazırlandık ve sizlerden geçen sene yaşanan eksiklerden dolayı özür diliyoruz" dedi. Cem Kara konuşmasının ardından vatandaşların arasına girerek sohbet etti sorun ve istekleri dinledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title