Haberler

Carle'ye Galatasaray ve Trabzonspor da Talip

Avustralya'da Yayınlanan Futbol Dergisi Four Four Two, F.bahçe'ye Geleceği İddia Edilen Nick Carle İçin Galatasaray'ın Devreye Girdiğini Yazdı. Ayrıca Trabzonspor da, Avustralyalı Futbolcuyu Renklerine Katmak İstiyor.

Avustralya’da yayınlanan futbol dergisi Four Four Two, F.Bahçe’ye geleceği iddia edilen Nick Carle için Galatasaray’ın devreye girdiğini yazdı. Ayrıca Trabzonspor da, Avustralyalı futbolcuyu renklerine katmak istiyor.

CARLE'NİN MÜTHİŞ GOLÜ / Video

Avustralya’da yayınlanan futbol dergisi Four Four Two, Fenerbahçe’ye geleceği iddia edilen Nick Carle için şimdi de “Avrupa’nın en yaşlı teknik direktörlerinden birine sahip” Galatasaray’ın devreye girdiğini yazdı.

Derginin internet sitesinde yayınlanan haberde Galatasaray’ın Nick Carle’yi almak için Fenerbahçe’ye rakip olduğu iddia edildi. Haberde, Galatasaray adına çalışan Güney Amerikalı bir temsilcinin 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için aktif bir şekilde çalıştığı ifade edildi.

Dergi, aynı temsilcinin Arjantinli Juan Riquelme’yi Galatasaray’a getirmek için de bir anlaşmaya varmaya çalıştığını yazdı.

"AVRUPA’NIN EN YAŞLI TEKNİK ADAMLARINDAN BİRİ GALATASARAY’DA"

Haberde 74 yaşındaki Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki Galatasaray’ın, Avrupa’nın en yaşlı teknik direktörlerinden birine sahip olduğu vurgulandı.

Dergi ayrıca Nick Carle’nin şu anda Türkiye’de olduğu ve Fenerbahçeli yetkililerle görüşmeler yaptığı, gelecek hafta Perşembe günü de Avustralyalı diğer takım arkadaşlarıyla beraber Singapur’a gideceğini öne sürdü.

Fenerbahçe Spor Kulübü, dün yaptığı resmi açıklamada Avustralya’nın Newcastle Jets takımı oyuncusu Nick Carle ile hiçbir ilişkileri olmadığını duyurmuştu.

TRABZONSPOR CARLE İLE GÖRÜŞECEK

Carle'nin transferi için Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve kurmayları yarın Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile bir araya gelecek

PETKOVIÇ'İN GÖRÜŞÜ DE ALINDI

Carle için Trabzonspor'un eski kalecisi Petkovic'in görüşlerinin alındığı öğrenildi. Petkoviç'in "Alınması gereken bir futbolcu" şeklinde rapor verdiği Carle'nin fiyatının da oldukça düşük olması, Trabzonspor'un bu transfere sıcak bakmasına neden oluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title