Haberler

Carla Bruni Hamile mi

Karısından Yalnızca Bir Kaç Ay Önce Boşanan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin Kısa Bir Zaman Sonra Carla Bruni'yle Olan İlişkileri Ortaya Çıktı. Hatta, 2 Aydır Beraber Olan Çiftin Şubat'a Kadar Evlenmeleri Bekleniyor. Fakat Başka Bir Söylentiye Göre; Çift Zaten 9-10 Ocak Tarihlerinde Çok Gizli Bir Bir Şekilde Evlenmiş.

KARISINDAN YALNIZCA BİR KAÇ AY ÖNCE BOŞANAN FRANSA CUMHURBAŞKANI NİCOLAS SARKOZY'NİN KISA BİR ZAMAN SONRA CARLA BRUNİ'YLE OLAN İLİŞKİLERİ ORTAYA ÇIKTI. HATTA, 2 AYDIR BERABER OLAN ÇİFTİN ŞUBAT'A KADAR EVLENMELERİ BEKLENİYOR. FAKAT BAŞKA BİR SÖYLENTİYE GÖRE; ÇİFT ZATEN 9-10 OCAK TARİHLERİNDE ÇOK GİZLİ BİR BİR ŞEKİLDE EVLENMİŞ.

Fransız basınının dediğine göre; çift, Notre-Dame-de-Paris katedralinde yapmayı düşündükleri şaşaalı düğünlerini de, Sarkozy karısında yeni boşandığı için, kilisenin baş rahibi bu düğünü gerçekleştirmek istememiş, bu yüzden çok gizli bir düğün yapılmış.

Yeni çıkan söylentilere göre ise, Carla Bruni Sarkozy'nin bebeğini taşıyor, hatta söylenti değil buna kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü geçtiğimiz günlerde Neuilly adlı hastaneden çıkarken görüntülenen Carla'nın hamilelik testleri yaptırdığı ve sonuçların pozitif çıktığı söyleniyor.

Tabii bu da diğer sırlar gibi saklanıyor, Nicolas'ın eski eşi bu olaylardan dolayı çok rahatsız olduğu için Elysee sarayı tarafından açıklanmıyor. Eski eş, Nicolas ile ilgili 'O tam bir kadın avcısıdır nasıl olsa Carla da geçecektir' diyor.

Bu ilişkinin bu kadar çabuk ilerlemesinin sebeplerinden biri de Carla'nın hamileliği mi dersiniz?

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title