Haberler

    Cappadox'ta Son Gece: Acid Pauli, Ah! Kosmos

    İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

    İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

    Cappadox Kapanış Konseri

    Garanti kredi kartlarına %20 indirim!

    Cappadox'un son gecesinde sizi müziğe ve dansa doyacağınız performanslar bekliyor. Bu özel gecede AH! KOSMOS, canlı performansları sırasında kullandığı görsel imgelerle tüm duyularınıza hitap edecek bir performans sergileyecek, ardından DJ XXXXX sahne alacak ve gece, Acid Pauli'nin enerjik ritimleriyle dans ederek tamamlanacak.

    AH! KOSMOS

    Elektronik müzik bestecisi ve prodüktör AH! KOSMOS, müzikseverleri tüm duyulara hitap edecek bir performansa davet ediyor.

    AH! KOSMOS, ilk EP'si Flesh'i Mayıs 2013'te yayınladı. Nisan 2015'te Almanya menşeli Denovali Records tarafından yayınlanan LP'si Bastards, güçlü ritimleri tamamlayan akışkan melodilerle öne çıktı. Mabel Matiz, Seha Can, LAFAWNDAH gibi isimlerle iş birliklerinde bulundu. Son olarak bu yıl Together We Collide EP'sini yayınlayan sanatçı, dans, tiyatro, film ve görsel sanatlar alanlarında kompozisyonlara da imza atıyor.

    Acid Pauli

    1970'li yıllarda Bavaria'da dünyaya gelen Martin Gretschmann, elektronik müziğin gelişiminin canlı örneklerinden biri. Gretschmann, 90'lı yılların ikinci yarısında Console ismiyle sahne almaya başladı. İsmin kaynağı, synthesizer'ın yanı sıra Atari'yi de bir enstrüman olarak kullanmasıydı. The Notwist, 13&God, Themselves gibi gruplarla yaptığı deneysel çalışmaların ardından, farklı müzik türlerinden beslenen techno ve house odaklı solo projesi Acid Pauli'yi başlattı.

    Kısa sürede Berlin'in underground ortamlarında dans müziğinin aranan ismi haline gelen Acid Pauli, canlı DJ performanslarında NU, Monolink ve The Feathered Sun ile yaratıcı iş birliklerinde bulundu. Day Zero ve Burning Man festivallerinde sahne alan müzisyen, elektronik müzik tutkunlarını dans pistine davet ediyor.

    Farklı tarzların enerjik performanslarla bir araya geleceği Cappadox Kapanış Konseri için yerinizi hemen ayırtın, bu özel geceyi kaçırmayın!

    Not: *Festival günleri olan 18-21 Mayıs tarihlerinde etkinlik ücretleri kapı satış fiyatlarına göre artacaktır.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : Nevşehir

    İlce : Merkez

    Mekan : Perili Ozanlar Vadisi

    Başlangıç Saati : 20.05.2017 21: 45: 00

    Bitiş Saati : 20.05.2017 23: 45: 00

    Kategori : Cappadox'ta Son Gece: Acid Pauli, Ah! Kosmos Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Almanya Uçhisar Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title