Haberler

Canaydın İle Fikir Ayrılığına Düşen Adnan Polat Ve Bazı Yöneticilerin İstifası Gündemde

Galatasaray'da Bugün Yapılacak Olan Yönetim Kurulu Toplantısı Büyük Önem Taşıyor. Başkan Özhan Canaydın İle Fikir Ayrılığı Yaşayan Başkan Yardımcısı Adnan Polat Ve Bazı Yöneticilerin İstifası Gündemde.

Galatasaray`da bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı büyük önem taşıyor. Başkan Özhan Canaydın ile fikir ayrılığı yaşayan Başkan yardımcısı Adnan Polat ve bazı yöneticilerin istifası gündemde.

Futbol Şubesi`nin başındaki Adnan Polat`ın haberi olmadan Fransız futbolcu Laurent Robert`in İstanbul`a getirilmesi, Polat`ın yeniden takıma kazandırmak istediği Okan Buruk`un transferine Canaldın önce onay verip daha sonra karşı çıkması ve Canaydın`ın Polat`a verdiği bazı sözleri yerine getirmememiş nedeniyle Adnan Polat ve kendisine yakın yöneticilerin bugünkü yönetim kurulu toplantısında da uzlaşma sağlanamaması durumunda görevlerin istifa edebileceği öğrenildi.

Adnan Polat bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı öncesinde futbol şubesinde görevli ve kendisine yakın yöneticilerle biraraya gelerek gelişen olaylar karşısında nasıl bir tavır sergileyeceklerini konuştuğu ifade edilirken, Polat ve bazı yöneticilerin yönetim kurulu toplantısında uzlaşma sağlanamaması durumunda görevlerinden istifa edecekleri belirtildi.

(HABER : KADİR ÇETİNÇALI - DHA / GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title