Haberler

Çanakkale: Çanakkale Boğazı'nda Yoğun Sis Etkisini Kaybetti

Yoğun Sis Sebebiyle Çift Taraflı Olarak Deniz Trafiğine Kapatılan Çanakkale Boğazı, Sisin Etkisini Kaybetmesinin Ardından Saat 12.30'dan İtibaren Yeniden Trafiğe Açıldı.

Yoğun sis sebebiyle çift taraflı olarak deniz trafiğine kapatılan Çanakkale Boğazı, sisin etkisini kaybetmesinin ardından saat 12.30'dan itibaren yeniden trafiğe açıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Deniz Trafik İstasyonu yetkilileri, sabah saatlerinden itibaren görüş mesafesinin zaman zaman sıfıra kadar inmesine sebep olan yoğun sis sebebiyle boğazın saat 05.30'ten itibaren çift taraflı olarak deniz trafiğine kapatıldığını belirtti. Yetkililer, "Sisin öğle saatlerinde etkisini kaybetmesinin ardından boğaz saat 12.30'dan itibaren yeniden trafiğe açıldı" dedi.

Bu arada, sis sebebiyle Bozcaada ve Gelibolu önlerinde demirli olarak bekletilen çok sayıda gemi de boğazın açılmasının ardından sırayla boğaza alınmaya başlandı. Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu Lapseki arasındaki arabalı vapur seferleri de normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title