Haberler

Namaz Kılmak İçin Camiye Gelen Vatandaşlar, Tuvalette Ceset Buldu

Güncelleme:

Konya'da namaz kılmak için camiye gelen vatandaşlar, uzun süredir kapalı duran tuvaletin kapısını kırıp içeri girdiğinde erkek cesedi ile karşılaştı.

Konya'nın Akşehir ilçesi Turanlar Camisi'ne ikindi namazını kılmak için gelen vatandaşlar, tuvalette erkek cesedi buldu. Ceset kesin ölümünün belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Namaz Kılmak İçin Camiye Gelen Vatandaşlar, Tuvalette Ceset Buldu

VATANDAŞLAR GENCİN CESEDİNİ GÖRÜNCE POLİSE HABER VERDİ

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki Turanlar Camisi'ne ikindi namazı için gelen vatandaşlar, tuvaletin bir kapısının açılmamasından şüphelendi. Kapıyı kırarak içeri giren vatandaşlar, hareketsiz yatan kişiyi görünce polis ve acil servis ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybettiği belirlenen kişinin Muhammed G. (18) olduğu tespit edildi.

Namaz Kılmak İçin Camiye Gelen Vatandaşlar, Tuvalette Ceset Buldu

GENCİN CESEDİ, OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANE MORGUNA KALDIRILDI

Savcının incelemesinin ardından Muhammed G'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Namaz Kılmak İçin Camiye Gelen Vatandaşlar, Tuvalette Ceset Buldu

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

ADSIZ:

18 yaşında gencecik bir insanın ne işi var camide. Gençler okula gidin bilgili vatandaş olun. Cahil kalmayın. Duva ve namazla bu işler olmaz. Telefonlar, araçlar, uçaklar okumuş ve bilim insanların buluşu

2
20
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

tuvalette ölmek iyiye alamet değildir tarihte önemli imansızlardan biri olan ismet tuvalette ruhunu teslim etmiştir,yine azılı din düşmanı ebu lehebin mezarı hacıların tuvaleti olmuştur,bu Allahın onlara bir belası ve manevi cezasıdır.

10
5
yanıtYanıtla
Tarihçi:

Yorumlarınızı zevkle okuyorum dürbünlü bey,Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin.amin

yanıt6
yanıt2
CONI:

Aksehir cok tehlikeli bir yer tavsiye etmiyorum

3
0
yanıtYanıtla
46:

Olum her yerde azrayil ensemizde

1
1
yanıtYanıtla
yaşar:

Yahu 21. yüzyıldayız, Şu bazı yorumlara bakın, hemen işin içine dini karıştırıp adamı imansız falan yaptılar. Allahtan korkan, dini bilen bir insan böyle yargısız infaz yaparmı. ? 18 yaşında gencecik bir insan. Kimbilir kalp hastasımıydıda kriz geldi, yediği veya içtiği bir şeymi ölümüne sebep oldu. otopside belli olur yarın, birgün. Sebep her ne olursa olsun ''Allah rahmet eylesin, ailesine sevenlerine sabırlar versin''.

1
0
yanıtYanıtla
GAZHANELI:

ULKEYI BENMI DUZELTECEM YAZIYA GEREKYOK IDARECILER DUSUNSUN

0
0
yanıtYanıtla
Memo:

Slm arkadaslar kimin nasil ve nerede olecegine bizmi karar veriyoruz Hayir demekki bunun kaderi boyle yazilmis

0
0
yanıtYanıtla
adem:

muhtuluk akşamları tuvaletlerın kapısını kılıtlese bu durumlar olmaycak bızım ımamlar namazı kıldırıp kacıyolar kıltleyın kapıları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title