Haberler

Çalımbay: 'Golü Düşüneceğiz'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile Yapacakları Lig Maçında Galibiyeti Düşünerek Oynayacaklarını Söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile yapacakları lig maçında galibiyeti düşünerek oynayacaklarını söyledi.

Çalımbay, Beşiktaş maçı için geldikleri İstanbul'da konakladıkları otelde BJK TV'ye yaptığı açıklamada, hiçbir maça beraberlik düşüncesiyle çıkmadığını vurgulayarak, ''Beşiktaş gibi Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip bir takımla oynayacağız. BJK İnönü Stadı'nın atmosferini çok iyi biliyoruz. Çok zor bir maç olacak ama hiçbir zaman kafamda 'Bir puana yatalım' diye bir düşünce yok. Amacımız yarın golü, galibiyeti düşünerek oynayıp, iyi bir netice almak'' diye konuştu.

BJK İnönü Stadı'na çıktığında duygulu anlar yaşayacağını anlatan Rıza Çalımbay, ''Stadın önünden geçerken bile başka duygular içinde olursun, çünkü bir ömrünü paylaştığın bir yer orası. O yüzden teknik direktör olarak Beşiktaş'a karşı oynadığınız zaman tabii farklı duygular mutlaka oluyor ama çalıştığınız yer çok önemli olduğu için orayı düşünmek zorundayız'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title