Haberler

Şanlıurfa'da Suriyeli İki Aile Cadde Ortasında Çatıştı, O Anlar Saniye Saniye Görüntülendi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da aralarında kız alıp verme meselesi yüzünden daha önce husumet bulunan Suriyeli iki aile arasında silahlı çatışma çıktı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde aralarında kız alıp verme meselesi nedeniyle daha önceden husumet bulunan Suriyeli iki aile arasında cadde ortasında silahlı çatışma yaşandı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanırken, yaşanan bu anlar kameralara yansıdı.

YER BELİRLEYİP BULUŞTULAR

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde aralarında kız alıp verme meselesi nedeniyle daha önceden husumet bulunan Suriyeli iki ailenin bireyleri, telefonla birbirlerini arayarak yeniden tartışmaya başladı. Karşılıklı restleşen iki ailenin fertleri, yer belirleyip buluşmaya karar verdi. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde kavga amaçlı buluşmaya karar veren şahıslar, gece saat 23.00 sıralarında bölgeye giderek araçlarından inmeden birbirlerine ateş etmeye başladı.

BULVAR BOYUNCA ÇATIŞTILAR

Daha sonra birbirlerinin peşine düşen iki araçtaki şahıslar bulvar boyunca çatıştı. Olayda aynı araçta bulunan Eyham Minhe ve Valid Abdullah yaralandı. Ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Eyham Minhe'nin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Çevredeki şehir polis kamerası ve 15 iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş ve İstihbarat Büro Ekipleri, otomobillerden birine Akçakale ilçe merkezinde, diğerine ise Bozova ilçesinde ulaştı. Kavgaya karışan zanlılardan Hasan Süleyman ve hastanedeki tedavisi tamamlanan Valid Abdullah tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda ise olayda kullanılan silahlar ele geçirildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bulvar üzerinde tarafların birbirlerine ateş açıp araçlarla kovalamaları ise kameralara yansıdı. Olay sırasında bazı vatandaşların ise yolun karşısına geçmeye çalıştıkları, silahlı çatışma başlayınca bölgeden uzaklaştıkları görüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Akçakale 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (33)

Adam ol:

Çatışmayı bukadar biliyordunuzda vtanınızı korumak için neden çatışmadınız adiler.

23
1
yanıtYanıtla
Aykut:

Burada silah çekeceğine git de memlekitini kurtar şerefsiz. Bizim evlatlarımız şehit oluyor orada, siz burada uçkur davasına çatışıyorsunuz.

17
1
yanıtYanıtla
metin:

Gidin Suriyede çatışın

11
0
yanıtYanıtla
aydın09:

rahatlık batıyor bunlara. sığınmacı böylemı olur efendı olur. . bunların hepsı pıslık. . gıtsınler ulkemızden ıstemıyom hakkımıda helalk etmıyom

11
0
yanıtYanıtla
57:

İt sürüleri nankör.mahluklar.vatanını bırakıp kaçan .onursuzlar.

11
0
yanıtYanıtla
Wild Wild MiddleEast...:

kovboylar kendi vatanından kaçarken topukları yağlar. . . burada hepsi erkeklik taslar gidin suriyede çatışın desek yemez. . .

9
1
yanıtYanıtla
Öztürk:

Bir bunlar eksikti

8
0
yanıtYanıtla
YOBAZSAVAR:

SİLAH BİLE TAŞIYABİLİYOR SOYSUZLAR. BUNLARI ÜLKEMİZE DOLDURAN SİYASİLER SANDIKTA EN GÜZEL CEVABI ALACAKLAR !

7
1
yanıtYanıtla
emre:

ülkenin huzurunu bozan suriyeliler derhal sınır dışı edilsin rahatlık görünce çok şımardılar

7
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Bunlar ülkemizden gitsinler ve gidecekler az kaldı bunlar gittikçe kötü olmaya başladılar ülkesini bırakıp kaçtılar ve savaşan milletinin yanında olmadılar kendilerini düşünen arap zihniyeti kesinlikle araplara güven olmaz asla

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title