Haberler

Büyük Erkekler Grekoromen Ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 2. Gün Müsabakaları Tamamlandı

Eylül Ayında Rusya'nın Başkenti Moskova'da Yapılacak Olan Dünya Güreş Şampiyonası Öncesi Büyük Önem Taşıyan ve Ankara Aski Spor Salonu'nda Yapılan Büyük Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 2. Gün Müsabakaları Bugün Tamamlandı.

Eylül ayında Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak olan Dünya Güreş Şampiyonası öncesi büyük önem taşıyan ve Ankara ASKİ Spor Salonu'nda yapılan Büyük Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 2. gün müsabakaları bugün tamamlandı.

Sabah 9:30'da tartıya çıkan sporcuların zorlu mücadelesi 13:00'de start aldı. 66 -74 -84 kg'da mindere çıkan güreşçiler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Türkiye Güreş Federasyonu, müsabakalar tamamlandıktan sonra ilk 3'e giren ve madalya alan sporculara laptop hediye etti. Türkiye Şampiyonası, yarın Serbest stilde yapılacak müsabakalar ile devam edecek.

Bugün 66 -74 -84 kg'da yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular şu şekilde:

66 KG

1-VASIF ARZIMANOV -İ.GÜREŞ İHTİSAS

2-ABDULSAMET GÜNAL -İBB

3-AHMET GÖZE -AYDIN BLD -ÇAĞRI TÜRKDOĞAN -İZMİR.B.B

74 KG

1-ŞEREF TÜFENK İBB

2-EMRAH KUŞ İBB

3-İLKER SÖNMEZ İ KASIMPAŞA -ERSOY KOÇAK ASKİ

84 KG

1-AHMET YILDIRIM İBB

2-İLKER GENEL TRB BLD

3-M.SADIK KESKİN İBB -VEYSEL MURAT İZMİR BLD.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title