Haberler

Bursasporlu Sinan Kaloğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar

Bursaspor'un Golcü Futbolcusu Sinan Kaloğlu, Fenerbahçe Maçında Yaşananları ve Ligdeki Son Durumu Basın Mensuplarına Değerlendirdi.

Bursaspor'un golcü futbolcusu Sinan Kaloğlu, Fenerbahçe maçında yaşananları ve ligdeki son durumu basın mensuplarına değerlendirdi.

Sinan Kaloğlu yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına galibiyet için çıktıklarını belirterek, "İlk yarıda çok baskılı bir oyun oynadık. Çok fazla pozisyon bulamasak da oyunun kontrolü bizdeydi. Tam her şey iyi gidiyor derken ikinci yarının hemen başında yediğimiz gol, tüm oyun düzenimizi bozdu. Ardından ikinci golü yememiz gardımızı düşürdü. Bu sezon çıtayı yükselteceğimiz maçları kazanamadık. Bir türlü istikrarı yakalayamadık. Ligin ilk yarısının son bölümünde istikrarı yakalamıştık. Devre arası bize yaramadı. Bu sezon lig çok çetin geçiyor. Sezona başlarken hedefimiz, ilk yılımızda 15 yeni oyuncuyla ligde kalmaktı. Kolay değil bu kadar yeni oyuncuyla takım oluşturmak. Engin hocanın gelişiyle oynadığımız oyunla zevk verdiğimiz maçlar oldu" dedi.

Fenerbahçe maçında taraftarın gösterdiği tepkiyle ilgili olarak da Sinan Kaloğlu, "Ben onları çok iyi anlıyorum. Bu hafta Fenerbahçeli oyuncular bile bizim tribünlere bakıyordu. Çok güzel görsel şov yaptılar. Taraftarımız haklı olarak her zaman başarıyı isteyecektir. O başarıyı yakalarken bazı şeyler kolay kurulmuyor. Başkanımız çok özverili çalışıyor. Geçen yıl takımı 2. Lig'den borçla alıp Süper Lig'e çıkartıp, takım kurulmuş. Levent Kızıl gibi başkanlar kolay yetişmiyor. Küstürmemek lazım. Biz mütevazı bir takımız. İlk maçta 37 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi İstanbul'da yendik. Taraftarın geneline söylemiyorum, ancak 'Satılmışlar' lafı bizleri çok üzdü. Bizler çok karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Ekmek paramızı bu işten kazanıyoruz. Taraftarımız biraz sabretmeli. Sağolsunlar bizlere her zaman destek oluyorlar, ancak aralarındaki çatlak seslere engel olsunlar. Onların desteğine morale ihtiyacımız var. Vestel Manisaspor ve Trabzonspor, bizden 3 kat fazla para harcadılar, ama durumları ortada. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro sıkıntıları yaşadık. Ancak çok başarılı dediğimiz Kayserispor ve Gençlerbirliği, bizden 6-7 puan ilerideler. Bizim öncelikli hedefimiz, ligde kalacak puanı toplamak. Daha sonra alacağımız puanlarla ligi bitirebildiğimiz en üst noktada bitirmek" ifadelerini kullandı.

(EV-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title