Haberler

Bursaspor Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Dün Alınan 4-1'lik Mağlubiyetin Beklenilmeyen Bir Sonuç Olduğunu Söyledi.

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Yanıklar, dün alınan 4-1'lik mağlubiyetin beklenilmeyen bir sonuç olduğunu söyledi.

Bursaspor'da Vestel Manisaspor mağlubiyeti moralleri bozarken, Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Bursaspor'un son durumunu değerlendirdi. Vestel Manisaspor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetin ağır bir yenilgi olduğunu kaydeden Genel Sekreter Murat Yanıklar, son haftalara yaklaştıkça mağlubiyetlerin telafisinin olmadığını söyledi. Yanıklar, "Kayserispor maçının bitimiyle başlayan süreç, bir panik havasında ilerliyor. Ben şahsen, oluşan bu panik havasına bir dur demek, sakin ve mantıklı

düşünmek için bu açıklamayı yapmayı istedim. Panik bir sel gibidir. Arkasına sürekli güç alarak ilerlerse herşeyi yıkar, geçer. Ama önüne güçlü setler çektiğiniz zaman ise seti aşamaz. Camiamızda oluşan umutsuzluk, paniği körüklerken buna yine hep birlikte dur demeliyiz ve güçlü bir set oluşturmalıyız. Bu seti tüm şehir olarak oluşturmak zorundayız. Özellikle şunu belirtmek isterim, bu takım Bursaspor Başkan Levent Kızıl'ın takımı değildir. Bu takım Bursa şehrinin takımıdır. Başkanlar, yönetimler,

futbolcular ve teknik heyetler her zaman geçicidir. Ama Bursa şehri bu takımıyla her zaman kalacaktır. Yani bu takım ne yönetimin, ne futbolcuların ne de teknik heyetin, hiçbirinin değil. İyi günlerini nasıl hep beraber yaşıyorsak, kötü günlerinde de tek yapmamız gereken sadece takımımıza sahip çıkmak ve tek vücut olmaktır" dedi.

Basın Sözcüsü Murat Yanıklar, bazı şeylerin muhasebesi yapılması gerekiyorsa bunun 5 hafta ertelenmesi gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü; "Aldığımız kongre kararı ile sezon sonu yapılacak olan kongre salonunda isteyen herkes sezonun muhasebesini yapabilir. Ama bu 5 hafta muhasebe haftası değildir. Önümüzde 5 maç ve 15 puan var. Ligde kalmayı garantilemek için 40-41 puana ihtiyaç olacak gibi görünüyor. Takımların çoğu hala küme düşme stresini üzerinde taşıyor. Bu hafta oynayacağımız

Gaziantepspor da mutlak puana ihtiyacı olan bir takım. Bu yüzden Cumartesi günü bizi şehir olarak çok zor bir karşılaşma bekliyor. Bu zorluğun farkında olarak, takımımıza şunu hissettirmemiz lazım. Bu şehir tek vücut ve tek ses olarak arkamızdadır".

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da, "Şartlar ne olursa Bursaspor takımı sezonun en önemli maçına çıkacak. Taraftarlarımızın bizleri 90 dakika desteklemelerini bekliyoruz ve destekleyeceklerine canı gönülden inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımızda saha içerisinde kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerdir. Kazandıktan sonra da önümüzdeki haftalarda keyif alınacak oyunu sahaya yansıtacaklardır. İnşallah taraftarlarımızın desteği karşısında yüzümüzü kara çıkartmayız. Bu hafta

taraftarlarımız çift kalemizi izlemeye gelebilirler. Biz bir bütünüz. Taraftarlarımızın zaman zaman gelmelerinde hiçbir sıkıntı yok" dedi.

(EV-MŞ-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title