Haberler

Bursaspor-fenerbahçe Maçında Çıkan Olaylar...

Bursaspor'un Fenerbahçe'ye 4-0 Yenildiği Karşılaşmaya Tabancayla Giren Ender Şanlı (27), Bir Kişiyi Bıçaklayan Mustafa Samancılar (28) ve Olaylara Karıştığı İleri Sürülen Cevat Gürbüz (39) Bugün Adliyeye Çıkartıldı.

BURSASPOR'un Fenerbahçe'ye 4-0 yenildiği karşılaşmaya tabancayla giren Ender Şanlı (27), bir kişiyi bıçaklayan Mustafa Samancılar (28) ve olaylara karıştığı ileri sürülen Cevat Gürbüz (39) bugün Adliyeye çıkartıldı.

Bursa Atatürk Stadı'nda dün akşam oynanan karşılaşmada, Fenerbahçe tribününde yaşanan olaylarda, 'Efsane Fenerbahçeliler" ve "Genç Fenerbahçeliler" isimli taraftar grubu arasında çıkan kavgada 10 kişi yaralanmıştı. Muradiye ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 10 yaralının arasında bulunan 17 yaşındaki Musa Uslanmaz'ı bıçakla sağ böbreğinden yaralandığı belirlenmişti.

Tedavileri yapılan ve ifadeleri alınan yaralılar taburcu edilirken, polis tarafından Musa Uslanmaz'ı bıçakladığı öne sürülen Mustafa Samancılar ile olayları çıkardığı belirlenen Cevat Gürbüz stadda gözaltına alınmıştı. Ayrıca maç sonrası polisin, hareketlerinden şüphelendiği ve üzerinde kardeşi Önder Şanlı adına kayıtlı sahte kimlik bulunan ve belinde ruhsatsız tabanca çıkan Ender Şanlı da gözaltına alınıp, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Yapılan incelemede Şanlı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından hakkında yakalama emri bulunduğu belirlenmişti. Sorgulamaları tamamlanan Ender Şanlı, Mustafa Uslanmaz ve Cevat Gürbüz bugün "Bıçakla Adam Yaralamak ve "Ruhsatsız Silah Taşımak" suçlarından adliyeye çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title