Haberler

Bursaspor'da Kaos Devam Ediyor

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, Yönetimde Yalnız Başına Bırakıldığını İfade Ederek, "Başarı İçin Herşeyi Yaptık, Ama Birileri Önümüze Takoz Koydu. Futbolcularımı Dünkü Hareketlerinden Dolayı Affettim" Dedi. Teknik Drektör Bülent Korkmaz İse Yönetim ve Futbolucuların Kararlarına Saygı Duyduğunu Belirterek, Kendi Kararını Hafta Sonu Yapılacak Maçtan Sonra Vereceğini Açıkladı.

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, yönetimde yalnız başına bırakıldığını ifade ederek, "Başarı için herşeyi yaptık, ama birileri önümüze takoz koydu. Futbolcularımı dünkü hareketlerinden dolayı affettim" dedi. Teknik Drektör Bülent Korkmaz ise yönetim ve futbolucuların kararlarına saygı duyduğunu belirterek, kendi kararını hafta sonu yapılacak maçtan sonra vereceğini açıkladı.

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Teknik Drektör Bülent Korkmaz ile bir basın toplantısı düzenleyerek, dün yaşanan futbolcu ve yönetim arasındaki alacak krizine açıklık getirdi. Göreve geldiğinden bugüne kadar başarı için elinden geleni yaptığını ifade eden Ali Karasu, "Göreve geldiğim 26 Mayıs'tan bu yana bütün çabalarıma rağmen buraya kadar ancak gelebildik. Herkesin gözü aydın olsun. Hiç bir şey yokken yönetim de sıkıntı oluşturdular. 15 Ekim'e kadar bir kongre süreci

var. Bu süreçte teknik heyete "birlikte hareket edelim" diye rica ettim. Güvenli bir takım, güçlü bir teknik heyet oluşturduk. Yönetim adına yalnız başıma olsam da iyi şeyler yaptık. Burada gelenek bozuldu ve herkes önümüze takoz koydu. Dün akşamki futbolcuların idmana çıkmaması olayından sonra ben futbolcularımı affediyorum. Bu olayı unuttum. Futbolculara 1 milyon 509 bin YTL borç var. Ben dün akşam 860 bin YTL'sini ödeyebileceğimi söyledim. Ancak arkadaşların içine sinmedi ve idmana çıkmadılar. Bu

arkadaşları bu hale sokanlar utansın" dedi.

Teknik direktör Bülent Korkmaz ise oyuncularının alacaklarının ödenmemesi yüzünden dün akşamki antrenmana çıkmayacaklarından haberi olduğunu belirterek, "Bundan benim haberim vardı. Onların kararına saygı duyuyorum. Başkanı çağırdım ve toplantı yaptılar. Yönetime de aldığı karardan dolayı saygı duyuyorum. Benim yeni yönetim seçilene kadar görevde kalmamı istediler. Şimdi konuşmak istemiyorum. Önümüzde önemli bir maç var. Taraftara ve Bursa kamuoyuna bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.

Kararımı maçtan sonra açıklayacağım" şeklinde konuştu.

Başkan Ali Karasu'nun dün futbolculara teklif ettiği 860 bin YTL kabul görmediği için bu parayı da getirmediği öğrenildi.

Öte yandan futbolcular, yaşanan sıkıntılı dönemin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için antrenmana çıktılar.

(RF-EY-İK-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title