Haberler

Bursaspor'da Divan Kurulu Başkanlığı'na Şankaya Yeniden Seçildi

Bursaspor'da Divan Kurulu Başkanlığı'na Kadir Şankaya Yeniden Seçildi.

Bursaspor'da Divan Kurulu Başkanlığı'na Kadir Şankaya yeniden seçildi.

Almira Otel'de gerçekleşen Divan Kurulu toplantısına 259 üyeden 93'ü katıldı. Yapılan seçimde Kadir Şankaya Divan Kurulu Başkanlığı'na oy birliğiyle yeniden seçildi. Divan Kurulu üyeliklerine de Atilla Tatveren, Erhan Mendi, Burhan Vatan ve Galip Sakder getirildi. Divan Kurulu üyesi Burhan Vatan, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu'nun toplantıya katılmamasını eleştirerek, ''Ben bunu Divan Kurulu'na hakaret olarak kabul ediyorum. Ali Karasu ve 2. Başkan Osman Çelik toplantıya katılmadı, kınıyorum''

dedi.

Bursapor Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, eleştiriler üzerine söz aldı. Senal, Ali Karasu'nun rahatsızlığı nedeniyle toplantıya gelemediğini belirterek, ''Başkan Ali Karasu rahatsızlığı nedeniyle buraya gelemedi. Ben böyle sert bir çıkış beklemiyordum doğrusu. Bugüne kadar yönetim olarak 3 trilyon ödedik. Bu yükün altından kalkacağımızı düşündüğümüz için bu göreve aday olduk'' diye konuştu.

Seçim ve konuşmaların ardından divan kurulu delegeleri birlikte yemek yedi.

(EV-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title