Haberler

Bursa: Telefonla Esrar Servisi Yapan Çete Yakalandı

Bursa'da çevre illerden getirdikleri esrarı bir kahvehanede toplayıp motorla servis yapan 4 kişilik çete, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Bursa'da çevre illerden getirdikleri esrarı bir kahvehanede toplayıp motorla servis yapan 4 kişilik çete, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bir kahvehaneden motorla esrar servisi yapıldığı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, daha önceden uyuşturucu madde ticareti yapmaktan sabıkası bulunan kahvehane işletmecisi Halit Ö'yü takibe aldı. Halit Ö. (46) ve arkadaşları Adnan Ü. (48) ile Erdoğan E'nin (20) özel araçla gittikleri Adapazarı'ndan aldıkları 2 kilogram esrar maddesini İnegöl'e getirdikleri belirlendi. Halit Ö, araçta bulunan esrar maddesini kendilerini İnegöl girişinde motosikletle bekleyen oğlu Ahmet Ö'ye (19) halı içerisine rulo yapılmış şekilde teslim ederek gönderdi. Bu sırada polisi fark eden Ahmet Ö, halıya sarılı esrarı motorunun arkasına koyarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında motordan düşen Ahmet Ö, yakalanarak gözaltına alındı. Otomobil içerisindeki Halit Ö. ile arkadaşları Adnan Ü. ve Erdoğan E. de yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların kahvehanenin telefonuna gelen esrar siparişlerini paketleyip motorla servis yaptıkları tespit edildi.

Narkotik Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılar, "teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title