Haberler

Bursa: Köyde Korkutan Yangın

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne Bağlı Gündüzlü Köyü'nde Çıkan Yangında, 2 Ahşap Ev Kül Oldu.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Gündüzlü Köyü'nde çıkan yangında, 2 ahşap ev kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, Gündüzlü Köyü'nde çiftçilikle uğraşan Hüseyin Avni Çelik'e ait 2 katlı ahşap evin üst kattında, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede tüm evi sardı. Bitişikteki Abdullah Beyhan'a ait eve de sıçrayan yangına, İnegöl itfaiyesi ait 3 araç ve 8 personelle müdahale etti. Evlerin ahşap olması söndürme çalışmalarını zorlaştırdı. Tahtaköprü ve Kurşunlu belediyelerine ait itfaiye araçlarının da su takviyesi yaptığı söndürme çalışmaları, gece saat 01.00'e kadar sürdü. Kontrol altına alınan yangın, çevredeki evlere yayılmadan söndürüldü.

5 nüfuslu Çelik ailesi ile 2 nüfuslu Beyhan ailesini bayram öncesi evsiz bırakan yangında yaklaşık 70 bin YTL civarında zararın meydana geldiği, yangından zarar gören ailelerin akraba ve komşularının evlerine sığındıkları belirtildi. Gündüzlü Muhtarı Selim Çakmak, mağdur olan Çelik ve Beyhan ailelerine köy halkı olarak gerekli desteği vereceklerini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title