Haberler

Bursa'da Kültür-sanat... - 45. Uluslararası Bursa Festivali Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı'nın (BKSTV) koordinasyonunda düzenlediği ''45. Uluslararası Bursa Festivali'' çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı'nın (BKSTV) koordinasyonunda düzenlediği ''45. Uluslararası Bursa Festivali'' çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Sanatçı Kutsi, eski ve yeni albümlerindeki şarkılarıyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Kutsi, sevenleriyle bu akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda bir araya gelecek.

Türk sanat müziği eserlerini yeniden yorumlayarak, müzik dünyasında nostalji akımını başlatan sanatçı Muazzez Ersoy, yarın Gemlik İskele Meydanı'nda Bursalı müzikseverlerle buluşacak.

Şarkısı Davut Güloğlu, 1 Temmuz Cumartesi günü Kestel Plaza önünde, halk müziği sanatçısı Alişan da 3 Temmuz Pazartesi günü Gürsu'da konser verecek.

-FESTİVALİN SON KONUĞU VANESSA MAE OLACAK''

Singapur doğumlu ünlü kemancı Vanessa Mae, festivalin son konuğu olarak sahneye çıkacak.

Günümüz klasik müziğinin çağdaş örnekleri arasında 8 milyon albüm satışına ulaşan ve kitleleri peşinden sürükleyen Vanessa Mae, şu ana kadar uluslararası 40 ödüle layık görüldü. Vanessa Mae, klasik müzik yorumuyla hem dünyanın en önemli keman virtüözlerinden biri haline geldi, hem de imza attığı projelerle her türlü müzik dinleyicisini etkilemeyi başardı.

Vanessa Mae, 5 Temmuz Çarşamba günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverleriyle buluşacak.

Festival kapsamındaki etkinlikler, saat 21.30'da başlayacak.

-SERGİ-

KENT MÜZESİ: Bursa Devlet Tiyatrosu (BDT) ve Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi işbirliğiyle hazırlanan ''Bursa'da Tiyatro Tarihi'' konulu sergi, ekim ayına kadar ziyarete açık kalacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title