Haberler

Bursa'da 16 Eğlence Merkezine Mühür

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi Tarafından Yalova Yolu Üzerindeki 16 Ruhsatsız Alkollü Eğlence Mekanı Elektrik ve Suyu Kesilerek İkinci Kez Müherlendi.

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi tarafından Yalova Yolu üzerindeki 16 ruhsatsız alkollü eğlence mekanı elektrik ve suyu kesilerek ikinci kez müherlendi.

Daha önce defalarca mühürlenmesine rağmen işletmecilerin mühürleri kesip açtığı kaçak müzikhollere bugün yeniden baskın düzenlendi. Polis, Tedaş, Buski ve zabıta ekiplerinin hazır bulunduğu baskınlarda, çilingir vasıtasıyla kapılar açılarak içeri girildi. İçerideki şahısların polis kimlik sorgusunu yaparken, Tedaş ve Buski ekipleri binaların elektrik ve suyunu kesti.

Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından müzikholler mühürlenirken, herhangi bir olay yaşanmadı. Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, Yalova Yolu etrafındaki 9 mahalle halkının dertlerini dinlediği toplantıda gündeme gelen müzikhollerin, işyeri sahipleriyle anlaşılarak gerekirse kamulaştırılabileceği bildirildi.

(EŞ-AOA-MŞ-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title