Haberler

Bursa Cumhuriyet Savcısı Er: Dink'in Şikayet Dilekçesi Talimatla Bize Gelmedi

İstanbul'da Uğrağıdı Silahlı Saldırı Sonucu Gazetesinin Önünde Öldürülen Hrant Dink'in, Bir Süre Önce Kendisine Bursa'dan Gönderilen Tehdit Mektubunu Verdiği Şişli Cumhuriyet Savcılığı'nın Yazdığı Talimat Yazısının Bursa'ya Ulaşmadığı Açıklandı.

İstanbul'da uğrağıdı silahlı saldırı sonucu gazetesinin önünde öldürülen Hrant Dink'in, bir süre önce kendisine Bursa'dan gönderilen tehdit mektubunu verdiği Şişli Cumhuriyet Savcılığı'nın yazdığı talimat yazısının Bursa'ya ulaşmadığı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, "Olay çok üzücü. Hrant Dink'in Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği dilekceyi Şişli Cumhuriyet Savcılığı araştırıyor. Savcılık bizimle ilgili adres tesbiti isteyebilir. Bu da talimatla gerçekleşir. Henüz Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na bu konuyla ilgili yazı gelmedi. Normalde bu yazının gelmesi 15 gün sürer" dedi.

Haber: BURSA (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title