Haberler

Bursa: Bursaspor, Galatasaray'a Bileniyor

Bursaspor, Hafta Sonu Deplasmanda Galatasaray ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını 3 Puan Parolasıyla Sürdürüyor.

Bursaspor, hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas ve yarı sahada tam saha pres çalışması yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana boğaz enfeksiyonu geçiren Egemen Korkmaz ve sakatlığı nedeniyle Almanya'da ameliyat olan Mehmet Yılmaz katılmazken, dünkü antrenmanda sakatlanan Serdar Aziz, sakatlıkları bulunan Ömer Aysan Barış, Ömer Erdoğan ve Veli Acar ise takımdan ayrı çalıştılar.

Golcü futbolcu Sinan Kaloğlu, Galatasaray maçında fileleri havalandıracağını söyleyerek, "Galatasaray'ı da yenerek çıtayı yükselteceğiz" dedi. Ali Sami Yen Stadı'nda kazanmak istediklerini belirten Sinan Kaloğlu, "Takım olarak iyi bir uyum yakaladık. Oynadığımız son 5 maçta 4 galibiyet elde ettik. Korkulan bir takımız, kolay lokma olmadığımızı Galatasaray'a da göstereceğiz. Galatasaray'ı yenerek son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Galatasaray karşısında en iyi performansımızı sergileyip, puan veya puanlar almak istiyoruz" dedi.

Gol atmasının önemli olmadığını, önemli olanın Bursaspor'un başarısı olduğunu belirten golcü futbolcu Sinan Kaloğlu, "Gol atarım, attırırım. Önemli değil. Skor 1-0 olsun, ama bizim olsun. İlk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Neticede Galatasaray ve Vestel Manisaspor ile aramızda 3 puan fark var. Bu maçtan galip gelirsek çıtayı yükseltmiş oluruz. Alabileceğimiz en fazla puanı alıp ligi arzulanan bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada antrenman öncesinde Özel Nilüfer İlköğretim okulu öğrencileri, tesislere gelerek Teknik Direktör Engin İpekoğlu ve Yeşil-beyazlı futbolculara çiçek verdiler ve baklava ikram ettiler, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Minik öğrenciler, ayrıca Galatasaray maçında futbolculara başarılar diledi.

Öte yandan Bursasporlu taraftarlar arasında kulübün resmi internet sitesinde yapılan ankette taraftarların yüzde 64'ü İstanbul deplasmanından 3 puan alınacağına inanıyor. Yaklaşık 7 bin kişinin oy kullandığı ankette, taraftarların yüzde 64'ü takımın galibiyet alacağını söylerken, yüzde 24'ü maçın mağlubiyet, yüzde 13'ü ise beraberlikle sonuçlanacağını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title