Haberler

Burhaniyecenazeanne Ve Üç Çocuğu Kazada Can Verdi

Kaçan Otomobil Sürücüsü Yakalandı

KAÇAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YAKALANDI

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, yolun karşısına geçmeşe çalışırken otomobilin çarptığı 28 yaşındaki Saliha Özçelik ile yaşları 1 ile 9 arasında değişen üç çocuğu yaşamını yitirdi. Kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsü Hüseyin Avni Kahyaoğlu, polis tarafından yakalandı.

Kaza, dün (cuma) saat 23.00 sıralarında Çanakkale-İzmir Karayolu üzerindeki Ali Kemal Deveciler Caddesi'nde, meydana geldi. Bahçelievler Mahallesi'nde oturan komşularının sünnet düğününden dönen Saliha Özçelik, çocukları Mehmet (9), Hatice (7) ve Alperen (1) ile Ali Kemal Deveciler Caddesi'nde yolun karşısına geçmek istedi. 30 metre ilerdeki yaya geçidini kullanmayan Özçelik ve üç çocuğuna, Çanakkale'den Edremit yönüne giden, Muğla Üniversitesi öğrencisi Hüseyin Avni Kahyaoğlu'nun (24) kullandığı 35 AVN 85 plakalı otomobil çarpıp, kaçtı. Kazada, özçelik ve üç cocuğu olay yerinde öldü. Cenazeler, polis ve savcının incelemesinin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

TESLİM OLDU

Paniğe kapılarak kaçan otomobil sürücüsü Kahyaoğlu, kazadan yarım saat sonra olay yerinin 500 metre ilerisinde polise teslim oldu. Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Kahyaoğlu, ifadesinde, ''Küçükkuyu'daki evime gidiyordum. Birilerine çarptığımı farkettim. Ancak, karanlıkta yolda kimseyi göremedim. Olay yerinden 500 metre ilerde sola dönüp, Burhaniye Halk Kütüphanesi önünde durdum. Yoldan, geçen birini durdurup, 'Birine çarptım. Polis çağırın' dedim. Daha sonra gelen polislere teslim oldum' dediği öğrenildi. Alkolsüz olduğu belirlenen Kahyaoğlu'nun kaza anında düşen, otomobiline ait plakalardan biri de olay yerinde bulundu.

Eşi ve üç çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan sıvacı ustası Hacı Özçelik, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu'na giderek, eşi ve çocuklarının cenazelerine tek tek bakan Özçelik, ''Yüreğim yanıyor' diyerek, feryat etti.

Özçelik ve çocuklarının cenazelerinin, bugün saat 16.30'da, hastane morgundan alınıp, son kez evlerinin bulunduğu sokaktan geçirildikten sonra defnedilmek üzere memleketleri olan Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ne bağlı Güllüce Beldesi'ne gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title