Haberler

Bülent Korkmaz İstifa Etti

Turkcell Süper Lig'e Veda Eden Kayseri Erciyesspor'da, Aldığı Başarılı Sonuçlarla Dikkatleri Üzerine Çeken Teknik Direktör Bülent Korkmaz Görevinden İstifa Etti.

Turkcell Süper Lig'e veda eden Kayseri Erciyesspor'da, aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Bülent Korkmaz görevinden istifa etti.

Ligin ikinci yarısında mavi-siyahlı ekipte teknik direktörlük görevini üstlenen, ligde aldığı başarılı sonuçların yanı sıra Fortis Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselme başarısını gösteren Bülent Korkmaz, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Tüm kamuoyunun bildiği gibi Kayseri Erciyesspor Kulübü sezonun sona ermesi ile beraber Turkcell Süper Lig'e veda etti.

Camia olarak elimizden gelen tüm özverili çalışmalarımızı yapmış olsak da sezonun son maçlarında alınan neticeler ile bir alt lige düşmüş olduk. Ekibimle beraber görevde bulunduğumuz süre içerisinde başarılı bir performans göstermiş olduğumuza inansak da maalesef sezonun ilk yarısında gerçekleşen bir dizi hatalar sebebi ile bu performansımız takımımızın ligde kalmasına yetmemiştir.

Türk futboluna ve Kayseri Erciyesspor için tüm umutlarını yitirmiş olan Kayseri şehrine farklı bir heyecan getirmek için ekibimle beraber çıktığım bu yolda vicdanım rahat ve görevimi elimden gelen en iyi şekilde yapmış olduğumun bilinci ile 2006-2007 sezonunun ikinci devresi başladığım Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörlüğü görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.

Göreve geldiğim ilk günden bu yana bana her türlü desteği veren Kayseri Erciyesspor'un değerli başkanı ve camiası ile Kayseri halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Teknik direktörlüğümün ilk temellerini attığım bu takım ve şehrin ömrümün sonuna kadar ben de farklı bir yeri olacaktır.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title