Haberler

Bulak: 'Kan Değişikliği Adet Haline Geldi"

Vestel Manisaspor'daki Görevinden İstifa Eden Teknik Direktör Giray Bulak, 'Bir Kan Değişikliğinin Yapılması Türkiye'de Adet Haline Geldi. Yönetici, Futbolcu Gidemeyeceğine Göre Hocalar Ayrılmak Durumunda Kalıyorlar' Dedi.

Vestel Manisaspor'daki görevinden istifa eden teknik direktör Giray Bulak, ''Bir kan değişikliğinin yapılması Türkiye'de adet haline geldi. Yönetici, futbolcu gidemeyeceğine göre hocalar ayrılmak durumunda kalıyorlar'' dedi.

Bulak, yönetici ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştıktan sonra Tarık Almış Tesisleri önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir çok kulüpte aynı şeylerin yaşandığını anımsatarak, şöyle dedi:

''Yönetici, futbolcu gidemeyeceğine göre hocalar ayrılmak durumunda kalıyorlar. Bunlar normal, olağan şeyler, herkese başarılar diliyorum. Şu an hiç bir takımla görüşme yapmadım. Bu öyle bir ayrılık değil. Sadece yapılması gereken bir tasarruftu ve yapıldı. Tabi ki sonuna kadar götürmeyi herkes ister ama, Türkiye'de yazgı maalesef bu. Hiçbir şekilde kırgınlık yok. Zaten epey bir zamandır ayrılık kararı kafamızı meşgul ediyordu. Ama pek seslendiremiyorduk. Sonunda da seslenmiş oldu. Temel gerekçeleri de biliyorsunuz, oyuncu kaybına uğradık. Oyuncu alamadık. Şimdi belki oyuncu alımına hız verilebilir. 8-9 oyuncu kaybetmiştik, onun için bu oyuncuların tamamlanması lazım.''

Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Arif Koşar da, Tarık Almış Spor tesislerinde Giray Bulak ile vedalaşma töreninden önce yaptığı açıklamada, Yılmaz Vural ile daha önceden yapılmış bir görüşme olmadığını belirterek ''Ama hocamızın Vestel Manisaspor'a, bizim de ona ilgimiz. Bu konu her iki tarafa da inşallah hayırlı olur'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title