Haberler

Bugün Günlerden Kurt Seyit ve Şura!

Güncelleme:

Yeni yılın ilk gününden bu yana her fragmanıyla büyük beğeni toplayan, sosyal medyada büyük ses getiren, milyonları ekran başına kilitleyen Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü bugün yayınlanıyor.

Türkiye'nin merakla beklediği, yayın günü için geri sayım yaparak milyonları daha da sabırsızlandıran Kurt Seyit ve Şura bu akşam 20:00'da Star TV'de izleyicisiyle buluşuyor.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı dizinin yönetmenliğini Hilal Saral senaristliğini ise Ece Yörenç üstlendi. Müziklerini Toygar Işıklı'nın üstlendiği dizide Birkan Sokullu, Ushan Çakır, Seda Güven, Elçin Sangu, Aslı Orcan, Neşe Baykent, Mehmet Yılmaz, Berk Erçer, Doğu Alpan, Zerrin Nişancı, Tuğçe Karabacak, Sarpcan Köroğlu gibi isimlerle birlikte Serdar Gökhan ve Şefika Ümit Tolun da rol alıyor.

Kurt Seyit ve Şura'nın; saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, Aluşta'dan işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurt Seyit ve Şura Ay Yapım Türkiye Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title