Haberler

Btp Genel Başkanı Baş:

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Hakkında Üç Tane Uluslararası Bilimsel Kongre Düzenlenen Milli Ekonomi Modeli'nin Rusya Başta Olmak Üzere Çeşitli Devletlerde 1 Yıldan Bu Tarafa İcraata Konduğunu Belirterek, "İnşallah, Şimdi Sıra, Yüce Milletimizin İcazeti ile Ülkemizde İcraata Koymaya Gelmiştir" Dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, hakkında üç tane uluslararası bilimsel kongre düzenlenen Milli Ekonomi Modeli'nin Rusya başta olmak üzere çeşitli devletlerde 1 yıldan bu tarafa icraata konduğunu belirterek, "İnşallah, şimdi sıra, yüce milletimizin icazeti ile ülkemizde icraata koymaya gelmiştir" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Türk ekonomisinin kronik problemlerinin çözümü için, köklü, reel ve bilimsel bir Milli Ekonomi Modeli şarttır. Sadece BTP, böyle bir modele sahiptir. BTP'nin Milli Ekonomi Modeli, üç tane uluslararası kongrede dünyanın sayılı bilim adamları tarafından tartışıldı, müzakere edildi ve Nobel Ödülüne aday gösterildi. Bu modelimizin çeşitli proje ve enstrümanları, yaklaşık 1 yıldan beri Rusya'da, Venezüella'da, Brezilya'da uygulanmaya konuldu;

vatandaşları nefes aldı, uygulamaya koyan devletler kendine geldi. Rusya, Milli Ekonomi Modeli'nden istifade ederek hanımları maaşa bağladı. Şimdi icraata koyma sırası Türkiye'de, Türk milletinde* 22 Temmuz günü yüce milletimizin icazeti ve desteğiyle BTP, bu milli modeli icraata koyacaktır. Devlet ve milletimiz bayram edecektir. İnşallah BTP iktidarının ilk haftasında, yani önümüzdeki Ağustos ayında, tüm Türk kadınları aylık 500 YTL maaşa bağlanacaktır. BTP iktidarının 12. ayında da tüm vatandaşlarımız 500

YTL maaşa bağlanacaktır" şeklinde konuştu.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, IMF uygulamaları sebebiyle piyasadan paranın çekildiğine dikkat çekerek "Piyasayı canlandırmak için BTP'nin Milli Ekonomi Modeli gibi köklü bir sistem şarttır. Seçim yatırımına dönük popülist, kaynaksız, hesapsız-kitapsız vaatlerle Türk ekonomisi düzelemez" dedi.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title