Haberler

Brooklyn Belediye Başkanı Markowıtz, Cemalettin Sarar ile Yemekte Bir Araya Geldi

Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ile Yemekte Bir Araya Geldi.

Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ile yemekte bir araya geldi.

Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Sarar Giyim Avrupa operasyonları sorumlusu Emre Sarar, Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz ile eşi Jaime Markowitz, Kuruçeşme Park Fora restoranında düzenlenen yemekte buluştu. Markowitz, Cemalettin Sarar'a Brooklyn'deki bir köprünün maketini hediye etti. Birlikte kameralara poz veren Sarar ve Markowitz'in yakın diyalogları dikkat çekti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cemalettin Sarar, "Ekonomik durumlar bizi hiç etkilemiyor. Biz işlerimize devam ediyoruz. Yurt dışında 20, yurt içine de 10 tane Sarar mağaza açacağız. Birçok ünlü işadamı, politikacılar, Amerikan Başkanı da markamızı giyiyor" dedi.

Brooklyn Belediye Başkanı Markowitz ise "Benim bulunduğum yerde birçok Türk var. Bizler Türkleri çok seviyoruz. Onlarla iyi dostuz. Türklere hayranım" diye konuştu.

(MH-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title