Haberler

    Brezilyalı Douglas Sivasspor'da Çok Mutlu

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı Douglas Pereira Dos Santos, kırmızı-beyazlı formayı giymenin mutluluğunu yaşıyor.

    Sivasspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ve geride kalan 3 haftada  teknik direktör Tamer Tuna'nın tüm maçlarda forma şansı verdiği 28 yaşındaki  oyuncu, mütevazı kişiliği ve futboluyla taraftarların kısa sürede beğenisini  topladı.
    Kırmızı-beyazlı ekibe geliş süreciyle ilgili, AA muhabirine açıklamada  bulunan Douglas, transfer sürecinin kendisi için kolay geçtiğini söyledi.
    Transferinde takım arkadaşı Brezilyalı Robinho'nun ve önceki  dönemlerde Sivasspor forması giyen Fransergio Bastos'un kendisine referans  olduğunu anlatan Douglas, Sivasspor'un haklarını savunan iyi bir kulüp olduğu  yönünde kendisine telkinlerde bulunduklarını ifade etti.
    Kırmızı-beyazlı formayı giymekten son derece mutlu olduğunu belirten  Brezilyalı futbolcu, "Kendimi farklı bir ligde göstermek istiyordum, Sivasspor da  bunu yapabilmem için büyük bir şanstı." ifadelerini kullandı.
    "Barcelona hiçbir kulüple kıyaslanamaz"
    Daha önce formasını giydiği Barcelona'nın dünyanın sayılı  kulüplerinden birisi olduğunu vurgulayan Douglas, "Barcelona'yı hem saha içi hem  de saha dışı olanaklarıyla hiçbir kulüple kıyaslayamayız. Ama burada şöyle bir  gerçek var, Sivasspor aile ortamı olan mutlu bir kulüp. Buraya geldiğimden beri  kulüp çalışanları, arkadaşlarım, teknik heyet beni çok iyi karşıladı. Benim  dışımda ailem, çocuğum, burada olmaktan çok mutlu. Ben de bu sebeplerden dolayı  mutluyum." şeklinde konuştu.
    Sivasspor'a transfer olduktan sonra ligde geride kalan tüm maçlarda 90  dakika forma şansı bulan ve ligin 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile  oynanan karşılaşmada gol atma başarası gösteren Douglas, şöyle devam etti:
    "Süper Lig zor ve yarışmacı bir lig. Gösterdiğimiz mücadele gelecek  haftalarda daha iyi yerlere geleceğimizi, daha çok puanlar alacağımızın  göstergesi. Burada önemli olan benim Sivasspor'dan ne beklediğim değil,  Sivasspor'un beklentileri. Burada oynama şansı bulduğum için çok mutluyum.  Umuyorum ki kulüp de gösterdiğim performanstan çok memnundur. Umarım gelecek  haftalarda iki taraf da daha mutlu, daha pozitif ve iyi bir şekilde devam eder."
    Robinho ve Kone'ye övgü
    Takım arkadaşları Robinho ve Arouna Kone'den de övgüyle bahseden  Douglas, "Sahada etrafına baktığında iyi ve büyük oyuncuları görmek çok önemli,  bu beni çok mutlu ediyor. Robinho ve Kone saha dışında da büyük karakterler ve  büyük insanlar, iyi bir hava oluşturduk. Umarım oluşturduğumuz bu iyi hava bizi  ilerleyen zamanlarda başarılı bir noktaya taşır ve hak ettiğimiz yeri buluruz."  değerlendirmesinde bulundu.
    Her zaman en iyisini isteyen bir karakter olduğunu dile getiren  Douglas, daha fazla mücadele ederek ve daha fazla çalışarak Sivasspor'un ligi  istediği yerde bitirmesini sağlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title