Haberler

Bratislava: Irak'ta Slovak ve Polonyalı Askerler Öldü

Slovakya Savunma Bakanı Frantisek Kasicky, Irak'ta Bir Askeri Konvoy Yakınında Meydana Gelen Patlamada 1 Slovak ve 1 Polonyalı Askerin Öldüğünü Açıkladı. Polonya Savunma Bakanlığı da, Cuma Gecesi Meydana Gelen Patlamada 1 Polonya Askerinin Öldüğünü Doğruladı.

Slovakya Savunma Bakanı Frantisek Kasicky, Irak'ta bir askeri konvoy yakınında meydana gelen patlamada 1 Slovak ve 1 Polonyalı askerin öldüğünü açıkladı. Polonya Savunma Bakanlığı da, cuma gecesi meydana gelen patlamada 1 Polonya askerinin öldüğünü doğruladı.

Slovakya'nın başşehri Bratislava'da düzenlediği basın konferansında Kasicky, patlamanın Bağdat'ın yaklaşık 150 kilometre güney doğusundaki El Kut şehri yakınlarında meydana geldiğini ve olayda bir Polonya ve bir Ermenistan askerinin de ağır yaralandığını kaydetti. Kasicky, "20 araçtan meydana gelen konvoydaki 3. araç geçerken bomba patlatıldı. Konvoyda mühimmat deposunda çalışan 56 Slovak askeri de bulunuyordu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title