Haberler

Bozüyük-İnegöl Karayolunun Ulaşıma Kapanması

Bilecik Sivil Savunma Ekipleri, Bozüyük-İnegöl Karayolunda 10 Kilometrelik Konvoy Oluşturan Araçların İçinde Yolun Açılmasını Bekleyen Vatandaşlara Kumanya Dağıttı.

Muhsin Arslan - Bilecik Sivil Savunma ekipleri, yoğun kar yağışı, tipi ve maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşıma kapanan Bozüyük-İnegöl karayolunda 10 kilometrelik konvoy oluşturan araçların içinde yolun açılmasını bekleyen vatandaşlara kumanya dağıttı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bozüyük-İnegöl karayolunun 5. kilometresinden itibaren karşılıklı olarak ulaşıma kapanan bölgede araçlarının içinde bekleyen vatandaşların ihtiyaçları sivil savunma ekiplerince gideriliyor.

Ekipler, yaklaşık 6 saattir yoğun kar yağışı, tipi ve maddi hasarlı trafik kazaları yüzünden yolun ulaşıma açılmasını bekleyen vatandaşlara kumanya dağıttı.

Bozüyük ilçesinin çıkışındaki çevre yolunda trafik ekiplerince yol kapalı olduğu için bekletilen ve yaklaşık 5 kilometrelik konvoy oluşturan araçlardaki vatandaşlara da ekipler kumanya verdi.

Yolcu otobüsleri belediye garajına yönlendirilirken, Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürüyor.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title