Haberler

Boeing Firmasından Vezirküprü'ye Bilgisayar Laboratuvarı

Samsun'un Vezirköprü İlçesindeki Göl İlköğretim Okulu'na, The Boeing Company Uçak Firması Tarafından Tam Donanımlı Bilgisayar Laboratuvarı Bağışında Bulunuldu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Göl İlköğretim Okulu'na, The Boeing Company uçak firması tarafından tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı bağışında bulunuldu.

Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Belediyesi İlköğretim Okulu'na tam donanımlı bilgisayar laboratuarı kurulması için maddi destek sağlayan The Boeing Company, 2000 yılından bu yana sürdürmekte olduğu eğitim alanındaki 'sosyal sorumluluk' projeleri kapsamında, öğrencilerin eğitimlerini geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla bilgisayar laboratuvarı kuruldu. Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin'in de katıldığı açılış töreni, okulun konferans salonunda yapıldı. Tören, öğrencilerin folklor gösterileriyle

başladı. 643 öğrencinin eğitim gördüğü ve 27 öğretmenin görev yaptığı Göl İlköğretim Okulu'nun Müdürü Faik Ulusoy, yaptığı açılış konuşmasında, The Boeing Company'ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Akaltun, eğitimciler olarak olmazsa olmazlarımızdan bir tanesinin bilgisayarı öğretmen ve öğrencilerin çok iyi kullanması olduğunu vurguladı.

The Boeing Company Genel Müdürü Greg Pepin de yaptığı konuşmada, "Bugün çok mutluyum. Boeing için çok büyük şeref. Bizde Türkiye'de oturuyoruz. Bu okulu unutmayacağız. Bu okulumuza desteğe devam edeceğiz ve bu destek bizim için çok önemli" dedi.

Okula katkılarından dolayı Boenig Genel Müdür Greg Pepin'e, Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan

tarafından plaket verildi. Daha sonra okul binasında bulunan tam donanımlı bilgisayar sınıfının açılışını Kaymakam Adem Arslan ve Boeing Genel Müdürü Greg Pepin birlikte yaptı. Bilgisayar sınıfını gezen davetlilere ilçenin sembolü semaver çayı ikram edildi. Okul duvarlarında bulunan Boeing uçaklarının olduğu tablolara Greg Pepin ve Kaymakam Adem Arslan imza attı.

(ŞU-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title