Haberler

Bodrum - Tarkan Müzeyyen Senar´I Unutmadı Tarkan Müzeyyen Senar´I Unutmadı

Ünlü Pop Müzik Sanatçısı Tarkan, Bir Konser İçin Geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Türk Sanat Müziği'nin Divası Müzeyyen Senar'ı Yokuşbaşı'ndaki Evinde Ziyaret Etti.

ÜNLÜ Pop müzik sanatçısı Tarkan, bir konser için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Türk Sanat Müziği'nin divası Müzeyyen Senar'ı Yokuşbaşı'ndaki evinde ziyaret etti.

Senar'ın kızı Feraye ve oğlu Ömer Işıl, tarafından kapıda karşılanan Tarkan'a mahalle sakinleri de alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Bir saat süren ziyaretinin ardından Tarkan, Senar'ın kızı Feraye ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Feraye'ye övgüler yağdıran Tarkan, ''Dünyanın en saygılı evlatlarından biri. O'nun gibi annesine bu kadar sahip çıkan, iyi bir insan az bulunur. Sizleri ve beni sevenleri inanın çok seviyorum' dedi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarkan, her zaman olduğu gibi Bodrum'a bu gelişinde de Müzeyyen Hanım'ı ziyaret ettiğini belirterek, ''Birlikte 'Adını Kalbime Yazdım' şarkısını söyledik. Çok mutlu oldu, neşelendi. Sağlık durumununda iyi olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Türk müziğinde efsane isim olan Müzeyyen Hanımı ömrümün sonuna kadar ziyaret etmeye, elini öpmeye geleceğim' diye konuştu.

Tarkan, son konserlerine ilginin büyük olması ve albüm satışlarının iyi gitmesi nedeniye moralinin çok iyi olduğunu da belirtti. Kastamonu konseri dönüşünde Taşköprü civarlarında otomobilin balatalarında meydana gelen sorun nedeniyle küçük bir sıkıntı yaşandıklarını anlatan Tarkan, ''Başka bir araca binerek yolumuza devam ettik' dedi.

Tarkan, bu akşam Bodrum Bianca Beach Club'ta bir konser verecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title