Haberler

Bodrum Oda Orkestrası 10. Kuruluş Yılı Konseri"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde "Bodrum Oda Orkestrası" kuruluşunun 10'uncu yılı kapsamında verdiği konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde "Bodrum Oda Orkestrası" kuruluşunun 10'uncu yılı kapsamında verdiği konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bodrum Oda Orkestrası, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesinin katkılarıyla kuruluşunun 10'uncu yılında verdiği konserde sanatseverlerle buluştu.

Bodrum Antik Tiyatro'da iki bölümden oluşan konserde, şef Antonio Pirolli yönetimindeki orkestra, sahne performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Konserde, solist olarak "Üç Tenor" Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar orkestraya eşlik etti.

Aralarında Gioacchino Rossini, Rodolfo Falvo, Pyotr İlyiç Çaykovski, Erol Sayan, Necip Celal Andel, Tevfik Guliyev'in de bulunduğu yerli ve yabancı bestecilerin eserlerinin yanı sıra Bodrum yöresine ait "Çökertme Türküsü" ile Rize yöresine ait "Yeni Biteyi" türküsü seslendirildi.

Bodrum Oda Orkestrası Sanat Koordinatörü Numan Pekdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel konserlerle Bodrum Oda Orkestrası'nın 10'uncu yılını kutlamaya devam edeceklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığına, Bodrum Belediyesine ve diğer destekçilere teşekkür eden Pekdemir, "Eğer onlar olmasaydı bugün bu konser olmayacaktı." dedi.

Halka açık ücretsiz olarak gerçekleştirilen konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Bodrum Muğla CEO Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title