Haberler

Bjk, Rüştü ve Mehmet ile Resmen Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, Yeni Transferleri Kaleci Rüştü ve Mehmet Yozgatlı ile Resmen Sözleşme İmzaladı.

Beşiktaş, yeni transferleri kaleci Rüştü ve Mehmet Yozgatlı ile resmen sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Rüştü 3, Mehmet ise 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Behçet Ümitlen, özellikle kaleci Rüştü'nün aldığı ücretle ilgili yapılan spekülasyonlara yanıt vererek, ''Fenerbahçe'de oynamış ve milli takımda yer almış bir kaleciye verilen ücreti tartışmak yersizdir'' dedi.

Ümitlen, milli olmuş iki futbolcuyu renklerine bağladıklarını ifade ederek, ''İki milli kardeşimizi Beşiktaş'a kazandırmaktan mutluyuz. Biz Rüştü'ye hakkını verdik. İki transfer de camiaya hayırlı olsun'' diye konuştu.

Transfer çalışmaları konusunda bilgiler veren yönetici Ümitlen, şunları söyledi:

''Bundan sonraki transferlerde acele etmiyoruz. Kaleyi en iyi ellere teslim ettik. Sağ açık mevkiinde ise en iyi transferi yaptık. Beşiktaş'a gelen her futbolcuya hakkını vermek isteriz. Bundan sonra takıma gelecek futbolcular en doğru yerlere seçilmiş insanlar olacak. Başka takımlar birçok yıldızlar getirdi, ama bir anda söndüler. Biz devamlı parlayan yıldızlar getireceğiz. Bize faydalı olacak futbolcular getirmek istiyoruz.''

Beşiktaş'a, hedefleri bitmemiş biri olarak gelmek istediğini kaydeden kaleci Rüştü, ''Şartlar ne olursa olsun Beşiktaş'ın başarılarına imza atmak için buradayım'' dedi.

Hedeflerin bittiği yerde başarının gelmeyeceğini kaydeden Rüştü, ''Para öncelikli değildi. Beni tanıyan tanır. Beni en iyi tanıyanlardan biri Ali Şen'dir. Nasıl olduğumu bilir. Şu anki yönetimde yer alan isimler de maddiyata önem vermediğimi bilirler. Bir anda aldığım bir karar değildi. Düşünerek aldığım bir karardı. 'Keşke gelmeseydim' diye bir düşüncem olmadı'' şeklinde konuştu.

Rüştü, ''Fenerbahçe'de huzursuz muydun ?'' sorusu üzerine ''Huzursuzluğu camialara yaymak yanlış olur. Kişilere de indirgememeliyiz'' derken, aldığı ücret sonrası dengeleri bozduğu yönündeki yorumlar konusunda ise ''Beşiktaş'taki oyuncular tanıdığım kişiler. Kulüp içinde hiçbir zaman dengelerin bozulması taraftarı değilim. Dengeler bozulursa ilerleyen günlerde konuşuruz'' dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Mehmet Yozgatlı da siyah-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'de sonradan girdiğim maçlarda elimden geleni yapmaya çalıştım. İnşallah Beşiktaş'ta çıkıp banko oynarım ve faydalı olurum. Kupalar için geldim'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title