Haberler

Bjk'lı Fahri: "Şampiyonlukta ve Kupada İddialıyız"

Beşiktaşlı Futbolcu Fahri Tatan, Bu Sezon Lig ve Kupa Şampiyonluklarında Çok İddialı Olduklarını Vurgulayarak, 'Bu Ekip Bozulmaz ve 2-3 Takviye Daha Yapılırsa, Seneye ve Diğer Yıllarda Şampiyonluklara Ambargo Koyarız' Dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Fahri Tatan, bu sezon lig ve kupa şampiyonluklarında çok iddialı olduklarını vurgulayarak, ''Bu ekip bozulmaz ve 2-3 takviye daha yapılırsa, seneye ve diğer yıllarda şampiyonluklara ambargo koyarız'' dedi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' bölümünün konuğu olan Fahri, taraftarların gönderdiği soruları yanıtladı.

Fahri, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk şansının sorulması üzerine, ''Şampiyonlukta ve Türkiye Kupası'nda çok iddialıyız. Bu ekip bozulmaz ve 2-3 takviye daha yapılırsa, seneye ve diğer yıllarda şampiyonluklara ambargo koyarız. Galibiyet serimiz ise Galatasaray maçıyla başladı'' dedi.

Lig şampiyonluğu için şanslarını ''yüzde 70'' olarak gösteren Fahri, ligde Fenerbahçe ile BJK İnönü Stadı'nda yapacakları maçın skor tahminini de ''2-0 kazanırız'' diye yaptı.

Fahri, Jean Tigana'nın diğer teknik direktörlerden farkını "oyun içinde kimsenin yerini kaybetmesine izin vermemesi ve çok disiplinli" sözlerini ile ifade etti.

Bu sezon deplasman maçlarında galip gelmekte zorlandıklarının hatırlatılması üzerine de Fahri, ''Özellikle deplasmanla alakalı bir şey değil, ama 3-4 maç kazanamadığınız zaman takım üstünde bir stres oluyor. Ama bundan sonra olmayacak'' dedi.

Fahri ayrıca, takım arkadaşlarının lakaplarının sorulması üzerine de ''Mesela Can Erdem'e 'Çekiç', Baki'ye 'Mercimek' deriz. Benim yok ama, Vedran'a 'Vedat Abi' deriz. Ricardinho'ya 'Paşa' derim genelde'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title